KONZUM - vaša prilika za uspješnu karijeru

KONZUM - vaša prilika za uspješnu karijeru

Biti lider na tržištu predstavlja veliku odgovornost, ne samo prema kupcima, već i prema zaposlenicima. To dobro znaju u Konzumu, najvećem maloprodajnom lancu u Hrvatskoj, u kojem zaposlenike smatraju svojom najvećom snagom te im stoga pružaju konstantnu podršku i brojne pogodnosti u razvoju karijere.

Konzum ove godine slavi 65 godina poslovanja, a njegovu vodeću poziciju na tržištu potvrđuje više od 10.000 zaposlenika i više od pola milijuna kupaca dnevno.

Osim orijentacije na domaću proizvodnju, unaprjeđenja iskustva kupovine te brige o zajednici i okolišu, jedan je od temeljnih stupova poslovanja Konzuma svakako i zadovoljstvo zaposlenika. Velike kompanije stvaraju i velika očekivanja, a u ispunjavanju takvih očekivanja Konzum tu odgovornost rado prihvaća te iz dana u dan osluškuje i uvažava želje i potrebe svih dionika, pa tako i zaposlenika. Tako je početkom 2022. Konzum je uložio više od 100 milijuna kuna i tako osigurao veće plaće za više od 9.000 zaposlenih u maloprodaji, veleprodaji, logistici i online prodavaonici. Tome treba dodati i uloženih 24 milijuna kuna u pogodnosti za zaposlenike, isplatu regresa te nagradu u neto iznosu od 500 kuna, isplaćenu u lipnju kao zahvala zaposlenicima za uspješno poslovanje u prethodnoj godini.

Izvrsnost u svakom segmentu poslovanja Konzum nastoji postići odlučnim i profesionalnim pristupom te timskim radom, zahvaljujući kojima uspješno savladava sve izazove i postavlja trendove u maloprodaji. Trajna je misija kompanije ostati prvi izbor kupcima, zaposlenicima i partnerima, s kojima njeguje pošten, otvoren i transparentan odnos.

KONZUM - Robert

Koje pogodnosti Konzum nudi zaposlenicima?

Kontinuiranim unaprjeđenjem uvjeta i pogodnosti, Konzum osigurava zadovoljstvo zaposlenika u svim poslovnim područjima. Osim konkurentne plaće, zaposlenici primaju mjesečnu naknadu za topli obrok u iznosu od 400 kuna te dodatak za putne troškove u iznosu do 900 kuna. Zdravlje je uvijek izuzetno bitno, a pogotovo u ovom izazovnom, pandemijskom razdoblju, stoga svi zaposlenici Konzuma imaju dodatno zdravstveno osiguranje koje uključuje i godišnji sistematski pregled. Isto tako, Konzum osigurava godišnje pogodnosti, poput božićnica, uskrsnica te regresa. U kompaniji ističu da je prosječan staž zaposlenika više od deset godina, a dugogodišnju predanost i trud nagrađuju i jubilarnim nagradama. Ove je godine tako gotovo 1.500 jubilarnih zaposlenika dobilo i više nego zaslužene nagrade, a svoja je iskustva podijelila  i Ivana B., osvrnuvši se na dosadašnju karijeru u Konzumu. „U Konzumu radim već 15 godina i za mene rad u takvoj kompaniji znači neprestano učenje, napredovanje, ali i stvaranje novih prijateljstava. Uz sve pogodnosti koje su nam na raspolaganju, posebno cijenim jednake prilike koje svi imamo za osobni i profesionalni razvoj. A svaki je izazov lakše savladati kad uz sebe imaš kolege koji su uvijek tu za pomoć, savjet i rješenje.“

Zaposlenicima roditeljima Konzum nudi čitav niz pogodnosti, poput npr. jednokratne potpore za novorođenče. Već nekoliko godina svim je roditeljima prvašića omogućeno da na prvi dan škole koriste slobodan dan, kako bi bili uz svoje dijete i zajedno stvarali važne uspomene. Kao pažljiv i snažan poslodavac Konzum time dokazuje da uistinu ide „s vama kroz život“ i živi spomenute vrijednosti.

Iskoristite priliku za profesionalni razvoj

Postanite i vi dio Konzumove uspješne priče! Pregledajte otvorene natječaje na https://karijere.konzum.hr/ ili posjetite Konzumovu akademiju na adresi Turinina 11, Novi Zagreb (na 1. katu iznad Maxi Konzuma Sopot).

Petak, 29.07.2022.