Dođite na intervju i zaposlite se u Njemačkoj

Dođite na intervju i zaposlite se u Njemačkoj

Jeste li razmišljali otići raditi u Njemačku, ali imate strah kako ćete se snaći?

Postoji ozbiljan poslodavac,  koji nudi redovit posao i osobnu podršku na hrvatskom jeziku.
Poslodavac König Gmbh & Co KG, bavi se proizvodnjom metalnih proizvoda, a ujedno je i agencija s pedesetogodišnjom tradicijom za privremeno zapošljavanje i ustupanje radnika sa sjedištem u Njemačkoj. Trenutno traži osobe s iskustvom, za sljedeća radna mjesta:

elektroinstalater, monter vatrogasnih sistema, pomoćni kovinar, monter grijanja i vode, pomoćni električar, monter dizala, cjevar, bravar, monter klima, monter ventilacije, automehaničar.

Mogućnost zaposlenja odmah!

POZIVNICA

 

Promocija u Hrvatskoj - posao u Njemačkoj

Posjetite nas u subotu, 07.09.2019. ili 14.09.2019. između 09:00 in 17:00 sati u Shopping centru Arena (trg Slavonija) Zagreb. Očekujemo sve zainteresirane, koji imaju EU pasoš. Znanje njemačkog jezika je poželjno, ali nije uvjet. Pripremite životopis i svjedodžbe. Jedinstvena šansa, da se direktno osobno predstavite timu iz Njemačke i informirate o mogućnostima redovnog zapošljavanja u Njemačkoj.

NOVO - NOVO - NOVO - NOVO - NOVO

Ovaj put još i 3. termin za redom u utorak, 17.09.2019. u centru Zagreba za sve one, koji niste u mogućnosti dolaska subotom. Za taj termin je potrebna osobna najava u Maribor. Iskoristite ove dane naše posjete u gradu Zagreb.

Dobro nam došli!


IZJAVE TRENUTNO ZAPOSLENIH RADNIKA

"Firma König sinonim je za transparentnost. Dobar radnik uvijek se cijeni. Radno mjesto je sigurno i plaća je redovita, 'sjeda' na dogovoren datum. Cure u uredu su na visini zadatka - probleme rješavaju brzo i učinkovito. Tko radi kod Königa "kralj" je u pravom smislu riječi."

Saša Mavrić


"Ušao sam u 58. godinu života, djelatnik sam firme više od 19 mjeseci. Moja osobna i topla preporuka je da potpišete ugovor s našom firmom jer je plaća redovita i sigurna. Podrška naših kolegica iz Maribora je jako dobra, ako slučajno ne znate njemački jezik. A ekipa u Frankfurtu isto tako. Kada se dokažete, s vremenom raste i vaš osobni rejting te vas cijene. A vi to svakako primijetite i na svom bankovnom računu. Svaki početak je težak i kad se naviknete na neke sitnice, sve će sjesti na svoje mjesto."

Zlatko Šorman

"Zaposlio sam se početkom 9. mjeseca 2017. godine. Od tada, pa do današnjeg dana, imam samo riječi pohvale. Plaće su uredne i solidne, organizacija smještaja, i sva ostala briga oko lakšeg snalaženja u mjestu rada, na zavidnom je nivou. Za lakše financijsko "preživljavanje" do prve isplate plaće, brinu se o tjednim akontacijama, koje su dostatne za sve osnovne troškove. Ukratko, ja bih preporučio firmu König."

Alen Matučec

Način prijave: zainteresirane osobe mogu poslati životopis na hrvatskom ili njemačkom jeziku na maribor@koenig.si ili nazvati +386 2 6210 822.

Ponudu ovog poslodavca provjerite na portalu posao.hr na sljedećoj poveznici

 

Petak, 13.09.2019. / www.konig.si
Oglasnik grupacija:
posao.hr oglasnik.hr auti.hr edukacija.hr
Pomozite poboljšati Posao.hr Pošaljite nam svoje komentare