Traži se radno osoblje u Nizozemskoj, Belgiji i Italiji – prijavite se i ostvarite karijeru u inozemstvu

Traži se radno osoblje u Nizozemskoj, Belgiji i Italiji – prijavite se i ostvarite karijeru u inozemstvu

Želite raditi u inozemstvu? Stiže novih TOP 10 poslova! Vaš posao.hr i ovoga je puta pripremio razne poslove za prijavu

Adecco Norge AS za potrebe klijentazapošljava na pozicijama Car Mechanic – light vehicles (m/ž), Panel beater (m/ž), Truck and semi – trailer mechanic (m/ž). Rad se odvija u Norveškoj, a rok prijave je 14.12. Traži se poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu te radno iskustvo. Prijavite se.

posao.hr za klijenta traži zavarivača (m/ž). Lokacije rada su Italija i Njemačka, a rok prijave je 16.11. Potrebno je iskustvo u metalskoj industriji. Poslodavac nudi stimulativnu plaću, plaćen smještaj, naknadu za poslove obavljane u inozemstvu, mogućnost učenja i napredovanja te sklapanje ugovora na određeno vrijeme s mogućnošću dugoročne suradnje. Prijavite se putem linka.

Euromix MTP zapošljava lakirera za kamione (m/ž) u Njemačkoj. Rok prijave je 18.11. Nije potrebno znanje njemačkog jezika. Poslodavac osigurava smještaj, a traži se radno iskustvo u sličnim poslovima i EU papiri. Prijavite se ovdje.

Herzog Kraft j.d.o.o. zapošljava vozača / montera namještaja (m/ž) za rad u Njemačkoj. Rok prijave je 6.12. Traži se srednja stručna sprema, vozačka dozvola B kategorije te osnovno znanje njemačkog jezika. Prednost donose vozačke dozvole C, C i E te KOD 95. Aplicirajte.

Narajan d.o.o. traži podešavača stroja (m/ž). Mjesto rada je Velika vas pri Krškem, Slovenija. Prijave su otvorene do 25.11. Potrebno je obrazovanje električnog, mehaničkog ili drugog odgovarajućeg smjera, godina dana radnog iskustva, vozačka dozvola kategorije B, osposobljavanje iz zaštite na radu i zaštite od požara. Prijavite se.

Arbeitsvermittlung Vladimir Hranilovic zapošljava na pozicijama: radnik u tunelogradnji (m/ž) i djelatnik za ugrađivanje i montažu prozora (m/ž). Potrebno je radno iskustvo i znanje njemačkog jezika. Mjesto rada je Austrija. Prijavite se na željeni posao na linku.

HT Handwerkerteam zapošljava u Njemačkoj na poziciji majstor/ voditelj gradilišta (m/ž). Traži se radno iskustvo na sličnim poslovima.  Prijavite se.

Pro-Monting traži radno osoblje u Njemačkoj: instalater vode i grijanja (m/ž), bravar / zavarivač / monter (m/ž), zavarivač – TIG, Autogeni, WIG/MIG/MAG/REL (m/ž), monter ventilacijskih sustava (m/ž), cjevar (m/ž), električar / serviser (m/ž). Prijavite se najkasnije do 28.11. Aplicirajte ovdje.

Care Force Medical Recruitment traži novo radno osoblje na pozicijama dentist / orthodontics specialist (m/ž) i general practitioner / medical specialist (m/ž) u Nizozemskoj i Belgiji. Rok prijave je 26.11. Prijavite se na linku.

Eumetsat zapošljava na poziciji Quality Assurance Engineer (m/ž) u Darmstadt-u, Njemačka. Rok prijave je 25.11. Poslodavac nudi neto mjesečnu plaću do 56.000 kuna. Uvjeti za zaposlenje su profesionalno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, vrlo dobro razumijevanje razvoja softvera uz značajno praktično iskustvo, odlične interpersonalne vještine i spremnost na timski rad. Traži se znanje engleskog jezika i radno iskustvo od pet godina. Aplicirajte.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u inozemstvu kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr. 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Četvrtak, 12.11.2020.