Šef milijarder nagradio 10.000 zaposlenika posjetom u Disney World

Šef milijarder nagradio 10.000 zaposlenika posjetom u Disney World

Vlasnik multinacionalnog fonda Citadel LLC i milijarder Ken Griffin odlučio je nagraditi svoje zaposlenike i njihove obitelji putovanjem u Disney World na Floridi, nakon vrlo uspješne godine poslovanja.

Vlasnik multinacionalnog fonda Citadel LLC i milijarder Ken Griffin

Prema Forbesu, njegov hedge fond vrijedan je otprilike 31.7 milijardi dolara, što ga čini 40. najbogatijim čovjekom na svijetu. Milijarder je posegnuo u svoj džep kako bi platio putovanje u Disney World za čak 10.000 zaposlenika sa svojim obiteljima, što mu je zasluženo donijelo titulu "najboljeg šefa ikad".

Dobar provod za 10.000 ljudi

Glasnogovornik Citadela, Zia Ahmed, otkrio je kako je milijarder platio avionske karte iz New Yorka, Houstona, Pariza, Zuricha i drugih gradova, ali je također platio smještaj u hotelu, ulaznice za Disney World te hranu, koja je uključivala sve od janjetine do sushija i paelle.

Nije stao na tome

Griffin je unajmio prostor Disney Worlda ekskluzivno za zaposlenike Citadela te je platio grupi Coldplay, Carly Rae Jepsen i DJ-u Diplo da zabavljaju zaposlenike i njihove obitelji.

Milijarder se tako zahvalio zaposlenicima za odlično poslovanje te rekao kako je pred njima "nevjerojatna budućnost".

Ovu i slične vijesti pronađite na linku.

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Četvrtak, 08.12.2022. / index.hr