Primanja 363.200 kuna godišnje – vrijeme je za nove poslovne prilike u inozemstvu

Primanja 363.200 kuna godišnje – vrijeme je za nove poslovne prilike u inozemstvu

Ostvarite dobre poslovne prilike u Slovačkoj, Austriji, Nizozemskoj ili Velikoj Britaniji – plaćaju se smještaj i režije! Poslodavci nude godišnja primanja oko 363.200 kuna godišnje

Atena traži agenta za zapošljavanje / recrutiera (m/ž) u Slovačkoj te pomoćnog radnika u njezi (m/ž) u Njemačkoj, Austriji, Nizozemskoj i Velikoj Britaniji. Poslodavac osigurava smještaj i režije, a nudi se stalni radni odnos i stimulativna plaća. Prijavite se.

IFAS zapošljava na pozicijama industrijski mehaničar (m/ž) i elektromonter (m/ž). Uvjeti su srednja stručna sprema i dobro poznavanje njemačkog jezika te vozačka dozvola B kategorije. Poslodavac nudi stalni radni odnos, plaću prema iskustvu i kvalifikacijama, dinamičan posao te treninge i edukacije. Aplicirajte.

Eusi zapošljava montera (m/ž) za inozemni rad na temelju potreba poslodavca. Prijaviti se možete do 12.4. Potrebna je srednja stručna sprema tehničkog obrazovanja, a radno iskustvo je poželjno. Poželjno je i znanje engleskog i njemačkog jezika te vozačka dozvola B kategorije. Od kandidata se očekuju pouzdanost, nezavisnost, točnost, samoinicijativa, komunikativnost i posjedovanje europske putovnice. Prijavite se na linku.

AVL zapošljava na poziciji Embedded Software Developer Linux (m/ž) u Grazu, Austrija. Prijaviti se možete do 27.2. Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme, korištenje kantine, nagrađivane programe za trening i slično. Očekivana je plaća 363.200 kuna godišnje. Potrebne su kompetencije fakultetsko obrazovanje i petogodišnje radno iskustvo, programerske vještine u C/C ++ i Python-u te minimalno dvogodišnje iskustvo rada u Linux-u. Prijavite se putem linka.

Adecco Norge AS zapošljava na pozicijama car painter (m/ž), truck and semi-trailer mechanic (m/ž), panel beater (m/ž) i car mechanic – light vehicles (m/ž). Rad se odvija u Norveškoj, a prijave su otvorene do 15.3. Poslodavac omogućuje stabilna primanja, norveški ugovor o radu i mogućnost stalnog radnog odnosa. Potrebno je radno iskustvo, vozačka dozvola B kategorije te poznavanje engleskog jezika. Aplicirajte.

Gi Group traži građevinskog radnika (m/ž) u Belgiji. Prijavite se najkasnije do 10.3. Uvjeti su iskustvo rada sa skelama, vrijednost, staloženost i komunikativnost. Poželjno je znanje engleskog jezika te srednja stručna sprema. Poslodavac snosi troškove prijevoza i smještaja. Prijavite se.

Cura Domo 24 traži njegovatelja (m/ž) u Austriji. Prijave su otvorene do 4.3. Nudi se osiguran prijevoz, garancija za posao i mogućnost daljnjeg zarađivanja, dodatne nagrade te pružanje osnovnog tečaja njemačkog jezika. Aplicirajte.

Apm traži montera (m/ž). Lokacija rada je Düsseldorf, Njemačka. Prijaviti se možete do 8.3. Od kandidata se očekuju spretnost u obavljanju ovakvih ili sličnih poslova, spremnost na rad u dvije smjene. Poslodavac nudi zaposlenje u njemačkom poduzeću, osiguran smještaj i rad u okruženju gdje nije potrebno znanje njemačkog ili engleskog jezika. Prijavite se.

Tempus Octo za potrebe klijenta zapošljava limare / izolatere (m/ž) u Njemačkoj. Prijave su otvorene do 3.3. Poslodavac osigurava smještaj. Potrebna je srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Njemački jezik nije uvjet. Posao obuhvaća izoliranje instalacija u sustavu grijanja, zatvaranje izolacije limom i zatvaranje kamene vune limom. Aplicirajte.

AA Euro za potrebe klijenata traži nove radne snage na pozicijama: Electrical Engineer (m/ž), Electrical Project Manager (m/ž), Health and Safety Manager (m/ž), Mechanical Engineer (m/ž), Mechanical Project Manager (m/ž). Nudi se stalno zaposlenje, kompetitivna primanja i prilika za rad s vještim timom profesionalaca.  Posao se odvija diljem Europe. Provjerite ostale poslove poslodavca i aplicirajte.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u inozemstvu kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr. 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Srijeda, 17.02.2021.