Posao u inozemstvu? Traže se građevinski radnici (m/ž), radnici u ugostiteljstvu (m/ž) i djelatnici u logistici (m/ž)

Posao u inozemstvu? Traže se građevinski radnici (m/ž), radnici u ugostiteljstvu (m/ž) i djelatnici u logistici (m/ž)

Želite raditi u inozemstvu? Stiže novih TOP 10 poslova! Vaš posao.hr i ovoga je puta pripremio puno poslova za prijavu

The Old Mill Inn zapošljava na poziciji Front of house, Bar & Waiting staff (m/ž). Mjesto rada je Pitlochry, Škotska. Uvjeti su dobar stav, radišnost i iskustvo u hospitality-ju. Rok prijave je 8.9. Prijavite se.

AA Euro zapošljava u Irskoj za potrebe klijenta: Quality Assurance Manager (m/ž), cjevar (m/ž), zavarivač (m/ž), monter PCV stolarije (m/ž), građevinski radnik (m/ž), Front End Developer (m/ž). Provjerite ostale poslove poslodavca i aplicirajte putem linka.

Manpower za potrebe klijenta u Češkoj traži djelatnika u logistici (m/ž) i montažnog radnika (m/ž). Rok prijave je 6.9. Poslodavac nudi besplatni transport, smještaj, pokriveno zdravstveno osiguranje te pet tjedana godišnjeg odmora. Aplicirajte na željeni posao ovdje.

Oranje Groep za poslove u Belgiji i Nizozemskoj traži armirača (m/ž), zavarivača (m/ž), električara (m/ž), vodoinstalatera (m/ž), cjevara (m/ž), radnika niskogradnje (m/ž), građevinskog radnika (m/ž), građevinskog poslovođu (m/ž), industrijskog skelara (m/ž), tesara (m/ž). Saznajte o detaljima poslova i uvjetima te se prijavite ovdje.

Radnik d.d. zapošljava u Njemačkoj: zidare (m/ž), tesare (m/ž) i rukovatelje toranjskom dizalicom (m/ž). Rok prijave je 9.9. Potrebno je zvanje građevinske struke, ali nije uvjet. Traži se radno iskustvo od dvije godine. Prijavite se.

GFE traži pojačanje na poziciji TGA specijalist – planer (m/ž). Mjesto rada je Njemačka, a rok prijave 24.9. Uvjeti su završen inženjerski studij iz područja tehničkog građevinskog projektiranja, građevinske tehnologije, nabavne tehnologije, klimatizacijske tehnologije ili srodnih područja ili završena obuka tehničara (m/ž/d) s nacionalno priznatom diplomom. Potrebno je iskustvo u planiranju i projektiranju iz područja tehničko-građevinske opreme. Prijavite se.

Helena Vehovec s.p. traži Hospitality Staff (m/ž). Mjesto rada je Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati. Provjerite koja su zanimanja u pitanju i aplicirajte.

Nbg zapošljava tesara (m/ž) u Münchenu, Njemačka. Rok prijave je 7.9. Za posao je potrebno iskustvo i stručna sprema tesara. Poslodavac osigurava smještaj, prijevoz do radnog mjesta i radnu odjeću. Nudi se bruto plaća do 24.000 kuna. Aplicirajte.

E&A zapošljava za potrebe klijenta: vrtlarica za orhideje (m/ž), skladištar (m/ž), radnik proizvodne linije (m/ž) i paker (m/ž). Mjesto rada je Nizozemska, a rok prijave 29.9. Provjerite uvjete i aplicirajte ovdje za željenu poziciju.

Personaldienst d.o.o. zapošljava zavarivača (m/ž), radnika za utovar/ istovar prtljage (m/ž), pomoćnog bravara (m/ž). Mjesto rada je Njemačka, a rok prijave 13.9. Poslodavac pruža smještaj, prijevoz od stana do radnog mjesta, mogućnost izbora hrvatske ili njemačke prijave, pravo na božićnicu ili regres. Potrebno je znanje engleskog ili njemačkog jezika. Prijavite se.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u inozemstvu kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Utorak, 01.09.2020.