Nova ponuda poslova u inozemstvu - prijavite se

Nova ponuda poslova u inozemstvu - prijavite se

Ako tražite novi posao u inozemstvu, provjerite ovu ponudu poslova. Traži se radno osoblje u Njemačkoj, Irskoj i Austriji

BB Bonus d.o.o. zapošljava montera stolarije (m/ž) u Njemačkoj, a rok prijave je 15.7. Radno iskustvo nije potrebno. Prijavite se.

BSG zapošljava na poziciji Monteur (m/ž) für Baustellen-Beschilderung u Frankfurtu, Njemačka. Prijave su otvorene do 19.7. Traži se osoba vještih sposobnosti s osnovnih znanjem njemačkog jezika, vozačkom dozvolom B kategorije i sa završenom srednjom školom. Aplicirajte.

AA Euro za svoje klijente u Irskoj zapošljava na pozicijama: radnik u proizvodnji (m/ž), cjevar (m/ž), zavarivač (m/ž), monter PVC stolarije (m/ž). Obavezno je hrvatsko ili drugo EU državljanstvo. Provjerite ostale poslove ovog poslodavca i prijavite se.

Tehno Štefanović zapošljava na pozicijama voditelj gradilišta (m/ž), zavarivač (m/ž) i bravar/ monter (m/ž), penjač/ radnik na visini (m/ž). Rok prijave je 1.8. Mjesto rada je Njemačka. Potrebno je znanje njemačkog jezika i relevantno radno iskustvo. Prijavite se putem linka.

Next Step traži konobara (m/ž) u Austriji. Rok prijave je 31.7. Potrebno je minimalno dvogodišnje iskustvo rada u hotelu ili restoranu visoke kategorije, odlično znanje njemačkog jezika, visoka radna etika i sposobnost rada u internacionalnom timu. Poslodavac nudi smještaj, hranu i 14 godišnjih plaća. Aplicirajte.

Adecco Norge AS traži radne snage u Norveškoj na pozicijama: refrigeration units mechanic (m/ž), Panel beater (m/ž), Light vehicle mechanic (m/ž), heavy vehicle mechanic (m/ž), Car painter (m/ž). Prijave su otvorene do 8.7. Provjerite uvjete i aplicirajte putem linka.

Meindl traži radno osoblje u Njemačkoj za potrebe klijenta: administrativni referent (m/ž), tesar (m/ž), stručnjak za skladište i logistiku (m/ž), skladištar s licencom za viličara (m/ž), pomoćni radnik u proizvodnji (m/ž), mehatroničar (m/ž), lakirer prahom (m/ž), mehatroničar/ mehaničar za motorna vozila (m/ž) i električar – korisnički tehničar (m/ž). Rok prijave je 24.7. Uvjeti su odlično poznavanje njemačkoj jezika i EU dokumenti. Provjerite detalje i prijavite se ovdje.

Aktiv bau d.o.o. zapošljava na poziciji keramičar/ knauf majstor (m/ž) u Njemačkoj. Poslodavac nudi početnu plaću od 2.000 eura, prijavu i smještaj. Prijavite se najkasnije do 14.7.

HT Handwerkerteam zapošljava u Njemačkoj na pozicijama majstor/ voditelj gradilišta (m/ž) te električar/ elektroinstalater (m/ž). Aplicirati možete najkasnije do 12.7. Poslodavac osigurava smještaj i prijevoz od smještaja na posao. Možete očekivati kvalitetna, redovita i natprosječna primanja po njemačkim standardima te izuzetno dobre radne uvjete. Potrebni su znanje njemačkog ili engleskog jezika, pouzdanost, točnost, marljivost, samoinicijativnost, komunikativnost, temeljitost, fizička spremnost, fleksibilnost. Prijavite se.

Eumetsat zapošljava na poziciji Personal Assistant to the Director General (m/ž). Rok prijave je 23.7. Potrebno je relevantno radno iskustvo osobnog asistenta, odlično znanje engleskog jezika i komunikacijske vještine. Prednost donosi znanje francuskog i njemačkog jezika. Provjerite uvjete i aplicirajte.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u inozemstvu kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Srijeda, 08.07.2020.