Mjesečna primanja čak 25.850 kuna - prijavite se na poslove u inozemstvu

Mjesečna primanja čak 25.850 kuna - prijavite se na poslove u inozemstvu

Spremni ste za ostvarivanje karijere u inozemstvu? Provjerite poslove u Austriji, Njemačkoj ili Nizozemskoj. Poslodavaci nude stimulativna primanja od čak 25.850 kuna mjesečno, priliku za usavršavanje jezika te osiguravanje smještaja

PMS Elektrotechnik d.o.o. zapošljava električara (m/ž) u Austriji i Njemačkoj. Rok prijave je 31.5. Nudi se mjesečna plaća do 15.000 kuna. Uvjeti su završeno obrazovanje iz elektrotehnike, dobro razumijevanje njemačkog jezika, spremnost za rad u inozemstvu. Aplicirajte.

Kadra Jobs za klijente zapošljava na pozicijama radnik za pakiranja i poslove u skladištu (m/ž), soboslikar – ličilac (m/ž), vozač viličara (m/ž), pomoćni monter centralnog grijanja (m/ž), medicinska sestra / tehničar bez njemačkog jezika (m/ž), električar (m/ž). Lokacije rada su Nizozemska ili Njemačka, a prijave su otvorene do 24.6. Prijavite se na željeni posao ovdje.

Iuvare Connect zapošljava medicinsku sestru ili tehničara te pomoćnog radnika u njezi (m/ž) za rad u Njemačkoj. Rok prijave je 24.6. Nudi se plaća do 3.000 eura uz doplatke. Ukoliko osoba ne zna njemački, ima priliku naučiti jezik u jezičnoj školi. Aplicirajte.

Euro Career j.d.o.o. u potrazi je za pojačanjima na pozicijama kuhar (m/ž), slastičar (m/ž), konobar (m/ž), kozmetičar (m/ž), maser (m/ž) i sobar (m/ž). Prijaviti se možete najkasnije do 13.6., a rad se odvija u Austriji. Aplicirajte ovdje.

Pro-Monting d.o.o. zapošljava na pozicijama električar/ serviser (m/ž), monter ventilacijskih sustava (m/ž), cjevar (m/ž), zavarivač – TIG, Autogeni, WIG/ MIG/ MAG/ REL (m/ž), bravar/ zavarivač/ monter (m/ž), instalater vode i grijanja (m/ž). Prijaviti se možete najkasnije do 31.5. Provjerite uvjete i prijavite se.

RCP Vermietung d.o.o. traži skladišnog radnika (m/ž), radnika u proizvodnji (m/ž), građevinskog radnika (m/ž), zavarivača (m/ž), bravara (m/ž). Lokacija rada je Austrija, a prijave su otvorene do 1.7. Poslodavac nudi smještaj, prijavu te 13. i 14. plaću. Provjerite uvjete i aplicirajte.

MKV-Mont d.o.o. traži električara (m/ž) i rukovatelja CNC plazme (m/ž) za rad u Europskoj Uniji. Prijave su otvorene do 19.6. Od kandidata se očekuje znanje u struci, čitanje nacrta, završena srednja škola, samostalnost u radu, najmanje tri godine iskustva i znanje jednog stranog jezika. Poslodavac nudi mjesečnu plaću do 25.000 kuna. Prijavite se putem linka.

Salzburg AG traži pojačanje na pozicijama stručnjak za komunikaciju (m/ž) te inženjer za mrežni operativni centar (m/ž). Lokacija rada je Salzburg, Austrija, a prijave se zaprimaju do 10.6. Poslodavac nudi raznoliko i uzbudljivo radno okruženje s naglaskom na inovativnost, fleksibilno radno vrijeme, ravne hijerarhije, moderne radne prostore, idealnu povezanost s javnim prijevozom te individualne programe osposobljavanja i usavršavanja. Prijavite se.

New Yorker Austria zapošljava na poziciji Filialleitung (m/ž) i Stellvertretende Filialleitung (m/ž) diljem Austrije. Prijaviti se možete do 19.6. Provjerite uvjete i aplicirajte.

Innio zapošljava na poziciji Bilanzbuchhalter / Accountant - UGB/HGB (m/ž) u Jenbachu, Austrija. Prijave su otvorene do 5.6. Uvjeti su iskustvo rada u austrijskom i njemačkom računovodstvu, viša stručna sprema u računovodstvu, financijama i poslovnoj administraciji te vrlo dobro poznavanje njemačkog i engleskog jezika. Poslodavac nudi mjesečnu plaću od 25.850 kuna. Prijavite se.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u inozemstvu kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr. 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Petak, 28.05.2021.