Mjesečna primanja 15.000 kuna – prijavite se

Mjesečna primanja 15.000 kuna – prijavite se

Želite raditi u inozemstvu? Stiže novih TOP 10 poslova! Vaš posao.hr i ovoga je puta pripremio puno poslova za prijavu

Adecco Norge AS za potrebe klijentazapošljava na pozicijama Car Mechanic – light vehicles (m/ž), Panel beater (m/ž), Truck and semi – trailer mechanic (m/ž). Rad se odvija u Norveškoj, a rok prijave je 14.11. Traži se poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu te radno iskustvo. Prijavite se.

PMS Elektrotechnik d.o.o. zapošljava električara (m/ž) u Austriji i Njemačkoj. Rok prijave je 12.11. Nudi se mjesečna plaća do 15.000 kuna. Uvjeti su završeno obrazovanje iz elektrotehnike, dobro razumijevanje njemačkog jezika, spremnost za rad u inozemstvu. Aplicirajte.

Prisma Engineering traži montera (zavarivača / cjevara / bravara) (m/ž). Mjesto rada je Njemačka, a rok prijave je 2.11. Uvjeti su završena srednja škola te poznavanje engleskog ili njemačkog jezika. Potrebno je radno iskustvo od tri godine. Prijavite se ovdje.

Helena Vehovec za potrebe klijenta zapošljava na poziciji Clinical Labaratory Manager (m/ž) u Velikoj Britaniji. Traže se viša stručna sprema u biologiji ili sličnim znanostima te minimalno deset godina iskustva u struci. Provjerite više i aplicirajte.

Xometry Europe GmbH traži novo pojačanje na poziciji Partner Network Manager (m/ž). Posao se obavlja od kuće. Nudi se plaća do 8.000 kuna. Traži se minimalno dvije godine radnog iskustva, orijentiranost na ciljeve, multitasking, dobre komunikacijske i pregovaračke vještine. Prijavite se ovdje.

Eastmen za potrebe klijentazapošljava rukovalaca građevinskim mašinama (m/ž), nedestruktivnog ispitivača materijala – NDT (m/ž), zavarivača (m/ž), operatera za zavarivanje robota (m/ž), bravara (m/ž). Provjerite uvjete i ostale poslove ovog poslodavca na linku.

Finiglas za potrebe klijenta zapošljava radnika u proizvodnji (m/ž) u Dülmenu, Njemačka. Rok prijave je 6.11. Uvjeti su srednja stručna sprema, spremnost na rad u tri smjene, odgovornost i preciznost, spremnost na fizički rad. Potrebno je osnovno znanje njemačkog jezika u govoru. Prijavite se.

Care Force Medical Recruitment traži novo radno osoblje na pozicijama dentist / orthodontics specialist (m/ž) i general practitioner / medical specialist (m/ž) u Nizozemskoj i Belgiji. Rok prijave je 26.11. Prijavite se na linku.

Narajan d.o.o. traži podešavača stroja (m/ž). Mjesto rada je Velika vas pri Krškem, Slovenija. Rok prijave je 25.11. Potrebni su godina dana radnog iskustva, električni, mehanički ili drugi odgovarajući smjer, znanje računalnih programa, vozačka dozvola B kategorije. Aplicirajte.

Elektromonter d.o.o. zapošljava instalatera električnog ožičenja (m/ž) za Sloveniju i EU. Uvjeti su električno obrazovanje, odgovornost i pošten odnos prema radu i kolegama. Prijavite se.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u inozemstvu kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Četvrtak, 29.10.2020.