Mjesečna plaća od 25.000 kuna, a potrebna srednja stručna sprema – prijavite se

Mjesečna plaća od 25.000 kuna, a potrebna srednja stručna sprema – prijavite se

Poslovi u inozemstvu čekaju na vas! Nude se stimulativna mjesečna primanja od 25.000 kuna, plaćeni tečajevi stranog jezika, mogućnosti daljnjeg usavršavanja i slično

Tidoro Personal za klijentazapošljava na poziciji radnik u skladištu i logistici (m/ž). Mjesto rada je Erfurt, Njemačka, a prijaviti se možete najkasnije do 12.3. Potrebni su uvjeti završena srednja škola bilo kojeg usmjerenja, osnovno znanje njemačkog jezika, radno iskustvo u sektoru skladištarenja, kolegijalost i izražen timski duh. Poslodavac nudi stalni radni odnos, plaćene tečajeve njemačkog jezika te mogućnost daljnjeg stručnog usavršavanja. Aplicirajte.

PMS Elektrotechnik d.o.o. zapošljava električara (m/ž) u Austriji i Njemačkoj. Rok prijave je 31.3. Nudi se mjesečna plaća do 15.000 kuna. Uvjeti su završeno obrazovanje iz elektrotehnike, dobro razumijevanje njemačkog jezika, spremnost za rad u inozemstvu. Aplicirajte.

Kadra Jobs za potrebe klijenta zapošljava na pozicijama: dipl.ing.elekrotehnike (m/ž), električara/ elektromontera / energetičara (m/ž), zavarivača MIG/ MAG/ TIG / metalski radnik (m/ž), radnika na pakiranju prehrambenih proizvoda (m/ž) i montera / instalatera grijanja i vodoinstalatera (m/ž). Lokacije rada su diljem Nizozemske i Njemačke. Potrebno je državljanstvo EU, odgovarajuća stručna sprema te odgovarajuće radno iskustvo. Prijavite se najkasnije do 18.3.

MD Global Logistics d.o.o. traži vozača kamiona – C/E (m/ž). Mjesto rada je Hoče, Slovenija, a rok prijave je 9.3. Potrebna je C i E kategorija vozila, minimalno iskustvo u transportu od tri godine, marljivost i točnost te poznavanje njemačkog i engleskog u govoru. Nudi se plaća do 20.000 kuna. Aplicirajte.

Eusi zapošljava montera (m/ž) za inozemni rad na temelju potreba poslodavca. Prijaviti se možete do 12.4. Potrebna je srednja stručna sprema tehničkog obrazovanja, a radno iskustvo je poželjno. Poželjno je i znanje engleskog i njemačkog jezika te vozačka dozvola B kategorije. Od kandidata se očekuju pouzdanost, nezavisnost, točnost, samoinicijativa, komunikativnost i posjedovanje europske putovnice. Prijavite se na linku.

Betalgis Servis zapošljava bravara / cjevara (m/ž) u Njemačkoj. Prijave su otvorene do 8.3. Potrebni su uvjeti minimalno dvije godine rada, srednja stručna sprema i EU državljanstvo. Vlastiti automobil je prednost, ali nije obvezno. Poznavanje njemačkog jezika je prednost. Prijavite se ovdje.

Garage Babylon traži mehaničara (m/ž) u Roterdamu, Nizozemska. Prijaviti se možete do 1.4. Poslodavac nudi mjesto za spavanje i tri obroka dnevno. Potrebno je minimalno iskustvo 15 godina, poznavanje svih vozila i dijagnostika. Prijavite se ovdje.

Iuvare Connect zapošljava medicinsku sestru ili tehničara te pomoćnog radnika u njezi (m/ž) za rad u Njemačkoj. Rok prijave je 1.4. Nudi se plaća do 3.000 eura uz doplatke. Ukoliko osoba ne zna njemački, ima priliku naučiti jezik u jezičnoj školi. Aplicirajte.

MKV-Mont d.o.o. traži električara (m/ž) i rukovatelja CNC plazme (m/ž) za rad u Europskoj Uniji. Prijave su otvorene do 20.3. Od kandidata se očekuje znanje u struci, čitanje nacrta, završena srednja škola, samostalnost u radu, najmanje tri godine iskustva i znanje jednog stranog jezika. Poslodavac nudi mjesečnu plaću do 25.000 kuna. Prijavite se putem linka.

Europska komisija zapošljava direktora „Rashodi – operacije i istrage“ (m/ž) u Belgiji te direktora Uprave za razgradnju nuklearnih postrojenja i zbrinjavanja otpada (m/ž) u Italiji. Potrebne su dokazane rukovoditeljske vještine i sposobnost usmjeravanja i motiviranja iskusnih istražitelja. Očekuje se opsežno profesionalno iskustvo. Prijavite se.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u inozemstvu kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr. 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Četvrtak, 04.03.2021.