Karijera u inozemstvu? Prijavite se na poslove u Nizozemskoj, Irskoj ili Austriji

Karijera u inozemstvu? Prijavite se na poslove u Nizozemskoj, Irskoj ili Austriji

Sanjate o karijeri u inozemstvu? Zapošljavaju poslodavci iz Nizozemske, Irske, Austrije i Njemačke! Odaberite svoju destinaciju i započnite inozemnu karijeru

Andromont d.o.o. traži instalatera vode i grijanja (m/ž) za rad u Frankfurtu u Njemačkoj. Prijave su otvorene do 25.7. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema. Radno iskustvo nije potrebno za posao pomoćnog radnika (m/ž). Aplicirajte.

Personaldienst d.o.o. zapošljava zavarivača (m/ž), radnika za utovar/ istovar prtljage (m/ž), pomoćnog bravara (m/ž). Mjesto rada je Njemačka, a rok prijave 13.8. Poslodavac pruža smještaj, prijevoz od stana do radnog mjesta, mogućnost izbora hrvatske ili njemačke prijave, pravo na božićnicu ili regres. Potrebno je znanje engleskog ili njemačkog jezika. Prijavite se.

House of Jobs zapošljava za potrebe klijenta u Njemačkoj: pomoćni radnik u proizvodnji i otpremi (m/ž); u Belgiji: zavarivač (m/ž) i cjevar (m/ž), te u Italiji: fizijatar (m/ž), pulmolog (m/ž), neurolog (m/ž), gerijatar (m/ž). Potražite detalje i prijavite se putem linka.

BSG zapošljava na poziciji Monteur (m/ž) für Baustellen-Beschilderung u Frankfurtu, Njemačka. Prijave su otvorene do 19.7. Traži se osoba vještih sposobnosti s osnovnih znanjem njemačkog jezika, vozačkom dozvolom B kategorije i sa završenom srednjom školom. Aplicirajte.

AA Euro za svoje klijente u Irskoj zapošljava na pozicijama: radnik u proizvodnji (m/ž), cjevar (m/ž), zavarivač (m/ž), monter PVC stolarije (m/ž). Obavezno je hrvatsko ili drugo EU državljanstvo. Provjerite ostale poslove ovog poslodavca i prijavite se.

Tehno Štefanović zapošljava na pozicijama voditelj gradilišta (m/ž), zavarivač (m/ž) i bravar/ monter (m/ž), penjač/ radnik na visini (m/ž). Rok prijave je 1.8. Mjesto rada je Njemačka. Potrebno je znanje njemačkog jezika i relevantno radno iskustvo. Prijavite se putem linka.

Next Step traži konobara (m/ž) u Austriji. Rok prijave je 31.7. Potrebno je minimalno dvogodišnje iskustvo rada u hotelu ili restoranu visoke kategorije, odlično znanje njemačkog jezika, visoka radna etika i sposobnost rada u internacionalnom timu. Poslodavac nudi smještaj, hranu i 14 godišnjih plaća. Aplicirajte.

Meindl traži radno osoblje u Njemačkoj za potrebe klijenta: administrativni referent (m/ž), tesar (m/ž), stručnjak za skladište i logistiku (m/ž), skladištar s licencom za viličara (m/ž), pomoćni radnik u proizvodnji (m/ž), mehatroničar (m/ž), lakirer prahom (m/ž), mehatroničar/ mehaničar za motorna vozila (m/ž) i električar – korisnički tehničar (m/ž). Rok prijave je 24.7. Uvjeti su odlično poznavanje njemačkoj jezika i EU dokumenti. Provjerite detalje i prijavite se ovdje.

ISE Industries.SI zapošljava projektnog koordinatora (m/ž), cjevara izometričara (m/ž), elektrozavarivača (m/ž), zidara/ tesara / armirača (m/ž) za rad u inozemstvu. Rok prijave je 30.7. Poslodavac nudi iznadprosječna primanja i mogućnost stalnog zaposlenja. Prijavite se i provjerite ostale poslove poslodavca na linku.

Otto Work Force zapošljava slagatelja narudžbi/ skladištara (m/ž) u Nizozemskoj. Rok prijave je 19.7. Osigurani su smještaj i prijevoz do smještaja, a potrebna je završena osnovna škola. Poslodavac nudi tjedne plaće. Aplicirajte.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u inozemstvu kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr. 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Utorak, 14.07.2020.