Godišnja primanja minimalno 322.500 kuna – karijera u inozemstvu čeka na vas

Godišnja primanja minimalno 322.500 kuna – karijera u inozemstvu čeka na vas

Bez posla ste il tražite novo zanimanje? Provjerite TOP 10 poslova ovoga tjedna i ostvarite karijeru u inozemstvu! Poslodavci osiguravaju smještaj i nude godišnju plaću minimalno oko 322.500 kuna

RB IMPRA zapošljava na poziciji dipl.ing.građevinarstva / projektant statičar (m/ž). Mjesto rada je Oberhausen - Rheinhausen, Njemačka. Prijave su otvorene do 16.3. Posao obuhvaća radove projektanata građevinskih konstrukcija u visokogradnji te projektantski nadzor, izradu i ovjeru statike. Poslodavac nudi plaću do 15.000 kuna. Uvjeti su fakultetsko obrazovanje, vozačka dozvola B kategorije, poznavanje engleskog i njemačkog jezika te znanje AutoCAD-a i slično. Prijavite se.

PMS Elektrotechnik d.o.o. zapošljava električara (m/ž) u Austriji i Njemačkoj. Rok prijave je 31.3. Nudi se mjesečna plaća do 15.000 kuna. Uvjeti su završeno obrazovanje iz elektrotehnike, dobro razumijevanje njemačkog jezika, spremnost za rad u inozemstvu. Aplicirajte.

Adecco Norge AS zapošljava na pozicijama car painter (m/ž), truck and semi-trailer mechanic (m/ž), panel beater (m/ž) i car mechanic – light vehicles (m/ž). Rad se odvija u Norveškoj, a prijave su otvorene do 15.3. Poslodavac omogućuje stabilna primanja, norveški ugovor o radu i mogućnost stalnog radnog odnosa. Potrebno je radno iskustvo, vozačka dozvola B kategorije te poznavanje engleskog jezika. Aplicirajte.

EGtec Elektrotechnik traži pojačanje na poziciji Electrician / Labour worker with experience (m/ž). Mjesto rada je Njemačka, a prijave su otvorene do 7.4. Potrebno je osnovno govorenje njemačkog jezika. Poslodavac osigurava smještaj, a oko plaće ili satnice se dogovara. Prijavite se.

Ujedinjeni Narodi zapošljavaju na poziciji Information Systems Officer (m/f) u New Yorku. Prijaviti se možete do 18.3. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema u računalnim znanostima, informatičkim sistemima, matematici i sličnim poljima. Traži se poznavanje engleskog jezika, a poznavanje ostalih stranih jezika je prednost. Potrebno je radno iskustvo od minimalno pet godina. Aplicirajte.

Eusi zapošljava montera (m/ž) za inozemni rad na temelju potreba poslodavca. Prijaviti se možete do 12.4. Potrebna je srednja stručna sprema tehničkog obrazovanja, a radno iskustvo je poželjno. Poželjno je i znanje engleskog i njemačkog jezika te vozačka dozvola B kategorije. Od kandidata se očekuju pouzdanost, nezavisnost, točnost, samoinicijativa, komunikativnost i posjedovanje europske putovnice. Prijavite se na linku.

Garage Babylon traži mehaničara (m/ž) u Roterdamu, Nizozemska. Prijaviti se možete do 1.4. Poslodavac nudi mjesto za spavanje i tri obroka dnevno. Potrebno je minimalno iskustvo 15 godina, poznavanje svih vozila i dijagnostika. Prijavite se ovdje.

MKV-Mont d.o.o. traži električara (m/ž) i rukovatelja CNC plazme (m/ž) za rad u Europskoj Uniji. Prijave su otvorene do 20.3. Od kandidata se očekuje znanje u struci, čitanje nacrta, završena srednja škola, samostalnost u radu, najmanje tri godine iskustva i znanje jednog stranog jezika. Poslodavac nudi mjesečnu plaću do 25.000 kuna. Prijavite se putem linka.

ISG zapošljava na poziciji product developer (m/ž). Lokacija rada je Tyrol, Austrija, a prijaviti se možete do 18.3. Uvjeti su završeno akademsko obrazovanje na relevantnom području, poznavanje engleskog i njemačkog jezika na najmanje C1 razini, timske i komunikacijske vještine. Osigurana je godišnja plaća minimalno 43.000 eura, odnosno 322.500 kuna. Prijavite se.

Europska komisija zapošljava direktora „Rashodi – operacije i istrage“ (m/ž) u Belgiji te direktora Uprave za razgradnju nuklearnih postrojenja i zbrinjavanja otpada (m/ž) u Italiji. Potrebne su dokazane rukovoditeljske vještine i sposobnost usmjeravanja i motiviranja iskusnih istražitelja. Očekuje se opsežno profesionalno iskustvo. Prijavite se.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u inozemstvu kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr. 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Petak, 12.03.2021.