Evo sjajnih prilika za rad u inozemstvu: Odlična primanja, 13. i 14. plaća, smještaj…

Evo sjajnih prilika za rad u inozemstvu: Odlična primanja, 13. i 14. plaća, smještaj…

Donosimo izbor TOP 10 najboljih poslova u inozemstvu. Želite raditi u Njemačkoj, Austriji Norveškoj, Sloveniji i/ili Belgiji? Prijavite se!

ETF Airways je novi hrvatski charter zračni prijevoznik koji želi unaprijediti povezanost jadranskih turističkih bisera s europskim i drugim destinacijama. Iz poduzeća trenutno traže Kabinsko osoblje B737 (m/ž) za rad u Hrvatskoj i inozemstvu. Kandidati moraju imati EU državljanstvo, znati hrvatski i engleski jezik. Očekuje se spremnost na smjenski rad, učestala putovanja, te moguću promjenu mjesta stanovanja. Iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Dodatne detalje ovog natječaja, otvorenog do 18.01. možete pronaći na poveznici.

HT Handwerkerteam GmbH traži iskusne električare - elektroinstalatere (m/ž) u Njemačkoj. Osiguran je smještaj radnika za vrijeme rada. Nude se kvalitetna, redovita i natprosječna primanja po njemačkim standardima, izuzetno dobri radni uvjeti, mogućnost napredovanja. Prijava ide direktno preko njemačkog poslodavca i sva osiguranja kao mirovinsko, zdravstveno i ostala osiguranja se uplaćuju u Njemačkoj. Znanje njemačkog ili engleskog jezika je prednost, ali nije uvjet. Za detalje ovog natječaja kliknite na link. Ovo poduzeće traži i iskusnog voditelja gradilišta (m/ž) u Njemačkoj. Plaća prema dogovoru s poslodavcem, a osiguran je stalan radni odnos. Za prijavu kliknite ovdje.

Iuvare Connect zapošljava medicinske sestre i tehničare diljem Njemačke. Plaća varira ovisno o mjestu rada i seže do iznosa od 3.200 eura (bruto). Očekuju Vas tri mjeseca plaćenog smještaja, stalan radni odnos, pomoć pri snalaženju, te različiti drugi benefiti. Postoji mogućnost kontakta s osobom koja zna hrvatski jezik. Osim medicinskih sestara i tehničara, traže se pomoćni radnici u njezi. Uvjete svih prethodno navedenih natječaja potražite na linku.

Cijenjena Austrijska tvrtka RCP Vermietung d.o.o., traži lakirere (m/ž), električare (m/ž), limare za krovove (m/ž), stolare (m/ž), mesare (m/ž), autogene rezače (m/ž) u Austriji. Poslodavac osigurava smještaj. Osigurana je 13. i 14. plaća, a postoji mogućnost zasnivanja stalnog radnog odnosa. Zainteresirani ste? Prijavite se!

Adecco Norge, dio Adecco S.A. – svjetski poznate kompanije koja se bavi ljudskim resursima, ima 4 aktivnih natječaja za posao u Norveškoj. Zapošljavaju na sljedećim pozicijama: autolakirer (m/f), autolimar (m/f), automehaničar za laka vozila (m/ž), mehaničar za kamione i poluprikolice (m/ž). Nudi se norveški ugovor o radu, a postoji mogućnost stalnog radnog odnosa. Prijave se zaprimaju do 14.01., pa požurite i aplicirajte na vrijeme.

EMBL European Molecular Biology Laboratory traži web programera (m/ž) i sistemskog inženjera (m/ž). Mjesto rada je Heidelberg, grad u njemačkoj pokrajini Baden-Württemberg. Neto plaća seže do iznosa od 36.400 kuna. Poslodavac nudi mogućnost da radite s najnovijom tehnologijom, pokriva mirovinsko osiguranje po njemačkim standardima. Novozaposlene osobe očekuje fleksibilno i prijateljsko, međunarodno radno okruženje. Želite se prijaviti? Kliknite ovdje.

Consolvo Services AS ima pregršt otvorenih natječaja za rad u Norveškoj. Traže asfaltere (m/ž), tesare (m/ž), građevinske radnike (m/ž), AKZ operatere (m/ž), voditelja gradilišta (m/ž), poslovođu na projektu (m/ž), varioce (m/ž), krovolimare (m/ž), krovopokrivače (m/ž), brodomontere (m/ž) i armirače (m/ž). Očekuje se spremnost na timski rad, odgovornost, točnost, završena relevantna škola (ili certifikat) vezana uz poziciju, morate imati EU državljanstvo ili dozvolu za rad u Norveškoj, ali i prethodno radno iskustvo. U obzir dolaze samo kandidati koji znaju engleski jezik i imaju položen vozački ispit B kategorije. Dodatne detalje možete pronaći na poveznici

Narajan d.o.o. — uspješna, mlada i brzorastuća tvrtka, koja se bavi pakiranjem ekološke hrane, te posluje s najvećim trgovcima hrane u Europskoj uniji, traži zainteresirane osobe za sljedeća radna mjesta: podešavač stroja (m/ž) i voditelj smjene / operator stroja i uređaja (m/ž). Mjesto rada je naselje Velika vas pri Krškem u Sloveniji. Podešavač stroja (m/ž) bit će zadužen za osiguravanje rada strojeva, hardvera i uređaja i njihovo održavanje u skladu s radnim nalogom, uputama poslodavca, zakonskim propisima. Voditelj smjene / operator stroja i uređaja (m/ž) morat će pripremati, upravljati i kontrolirati rad proizvodnih postrojenja, organizirati, koordinirati i nadzirati rad male skupine ljudi, te obavljati druge srodne poslove. Pogledajte detalje i prijavite se.

AVL je najveća neovisna svjetska tvrtka za razvoj, simulaciju i tehnologiju ispitivanja pogonskih sklopova za osobne automobile, kamione i velike motore te njihovu integraciju u vozilo. Iz poduzeća trenutno zapošljavaju na sljedećim pozicijama: Development Engineer Hardware (f/m/d), Data Scientist (f/m/d) i Lead Engineer Vehicle Durability & Stiffness (f/m/d). Mjesto rada je Graz, a rok prijave 17.01. Za detalje kliknite na link.

MKV-Mont d.o.o., poduzeće koje se bavi montažom, preradom i demontažom industrijskih postrojenja traži bravare (m/ž) za rad u Belgiji i Njemačkoj, a po potrebi i u drugim državama članicama EU. Novozaposlene osobe bit će zadužene za bravarske poslove u proizvodnji čeličnih konstrukcija, sklapanje čeličnih konstrukcija po nacrtu (bez varenja), rad na strojevima (preša, škare, tračna pila, savijanje profila). U obzir dolaze samo samostalni bravari s iskustvom. Potrebno je znanje ili njemačkog ili engleskog jezika. Poslodavac osigurava odlična primanja, regres, božićnicu, stimulacije za dobar rad, tehnički i tehnološki vrlo dobre radne uvjete, a postoji i mogućnost zasnivanja ugovora na neodređeno. Požurite s prijavama!

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Petak, 08.01.2021.