5. CEO Summit Beograd - Summit poslovnih lidera 1. prosinca u Sava Centru!

5. CEO Summit Beograd - Summit poslovnih lidera 1. prosinca u Sava Centru!

Peti Business Leaders' Summit održat će se 1. prosinca u ambijentu koji će upotpuniti ovaj mali jubilej - u potpuno obnovljenom Sava centru!

Najvažniji poslovni događaj godine jedina je konferencija na kojoj su svi predavači najviši rukovoditelji, vlasnici i predsjednici uprava najuspješnijih domaćih, regionalnih i međunarodnih kompanija iz realnog i uslužnog sektora i institucija.

U organizaciji InStore Media konferencija će na jednom mjestu okupiti poslovnu elitu i predstavnike važnih međunarodnih institucija. CEO Summit namijenjen je direktorima kompanija, članovima Uprava, predstavnicima državnih institucija, top menadžmentu iz realnog i uslužnog sektora, kao i svima onima koji to žele postati.

Zemlja partner summita 2023. bit će Sjedinjene Američke Države, pa će uvodni govor održati američki veleposlanik u Beogradu, NJ. E. Christopher Hill, nakon čega će sudionici imati priliku čuti panel na kojem će mišljenja razmijeniti Miloš Starović, direktor, Bank of America i Nuno Pinto Leite, generalni direktor za južnu i srednju Europu & Baltik, PepsiCo.
O strateškom partnerstvu za gospodarstvo iz ugla telekomunikacijske kompanije govorit će Mike Michel, direktor Yettel Srbija. O gospodarskoj perspektivi Srbije i prognozama za budućnost govorit će Milojko Arsić, predsjednik Znanstvenog društva ekonomista Srbije i profesor na Ekonomskom fakultetu. Gospodarski panel "Ekonomija na prvom mjestu" vodit će Marko Čadež, predsjednik Privredne komore Srbije, dok će imena ostalih panelista biti poznata uskoro.

O strategiji, evoluciji i utjecaju digitalnih medija na brendove govorit će Lazar Džamić. vodeći kreativni i digitalni strateg brenda. Ispred platinastog partnera konferencije UniCredit Banke, sudionicima će se obratiti Nikola Vuletić, predsjednik IO, UniCredit Bank Srbija, koji će govoriti o potencijalima gospodarstva i stanovništva. Panel će voditi Nebojša Bjelotomić, predsednik inicijative Digitalna Srbija, a imena panelista možete saznati uskoro na sajtu [www.ceo-summit.rs].

O tome kako do poslovne vizije razgovarat će Milan Ćulibrk, glavni urednik tjednika NIN, s Aleksandrom Kostićem, potpredsjednikom MK Grupe u godini obilježavanja 40 godina poslovanja AEC bankarske grupacije. O digitalnoj poljoprivredi govorit će dr. Vesna Bengin, suosnivačica Instituta BioSense, a naš proslavljeni košarkaš i bivši reprezentativac Dejan Bodiroga govorit će o spoju posla i sporta te kako (ne) idu ruku pod ruku s međusobno, u razgovoru s Milanom Ćulibrkom, predsjednikom Eurolige.

U vrijeme kada se suočavamo s energetskim izazovima i kada svi teže energetskoj učinkovitosti i obnovljivim izvorima energije, Ksenija Karić, direktorica Schneider Electrica govorit će o tome kako se tvrtka koja posluje u više od 100 zemalja s time nosi, ali i o tome što je kao biti uspješna poslovna žena u "muškom svijetu". Miljan Ždrale, voditelj agrobiznis tima EBRD-a za jugoistočnu Europu, razgovarat će s Emilom Tedeschijem, predsjednikom Uprave Atlantic Grupe, o planovima za regiju Adria.

Na kraju konferencije svi sudionici će imati priliku međusobno razgovarati na koktelu, postavljati pitanja govornicima i dobiti konkretne savjete za svoje poslovanje. Stoga ne propustite priliku biti u društvu donositelja odluka!

Petak, 06.10.2023. / ceo-summit.rs