Zapošljavanje iz fotelje? Sve je moguće na Oglasnik.hr-u

Zapošljavanje iz fotelje? Sve je moguće na Oglasnik.hr-u

Donosimo Oglasnikov tjedni pregled poslova, za prijavu u kratkom vremenskom roku. Sretno svima!

PSC Zagreb d.o.o. zapošljava automehaničara (m/ž) s dvije godine iskustva. Očekuju vas popravci, redovito servisiranje vozila i dijagnosticiranje kvarova. Mjesto rada su Velika Gorica i Zagreb, a ugodna radna okolina, stimulativna primanja i stručno usavršavanje benefiti su koji vas očekuju na ovom radnom mjestu. Prijavite se najkasnije do 09.04.

Tempus octo d.o.o. traži tri odgovorne osobe za rad na poziciji: autolimar/autolakirer (m/ž) u Ličko-senjskoj županiji. Uvjeti za prijavu su srednja stručna sprema, iskustvo rada od najmanje tri godine, vozačka dozvola B kategorije, visoka razina organiziranosti te spremnost na učenje i timski rad. Diplome i certifikati svakako su prednost. Provjerite detalje u oglasu i prijavite se do 03.04.

Adlermuehle zapošljava kuhara/roštilj majstora (m/ž) u Berlinu. Riječ je o hrvatskom restoranu, a poslodavac djelatnicima osigurava smještaj i hranu. Prijave se zaprimaju do 24.04., pa ukoliko želite raditi u inozemstvu, kliknite na link za kontakte i prijavu.

U gradu Zagrebu i na Krku potreban je tesar i radnik (m/ž) za rad u građevinarstvu. Želite li ostvariti redovita i dobra primanja? Ovo je prilika, kliknite na oglas i prijavite se do 08.04.

Traži se djelatnica za rad u tabacco shopu (m/ž) za rad vikendima ili u vrijeme godišnjih odmora (kao zamjena). Uvjeti su odlični, a mjesto rada je centar Zagreba i kvart Trešnjevka. Prijavite se najkasnije do 01.04. Ostalo je još jako malo vremena...

Ako ste iz Zadra ili okolice ili planirate sezonu odraditi u ovom gradu, onda nemojte propustiti detalje u oglasu koji slijedi... Traži se električar za poslove u gradnji elektroinstalacija (m/ž). Pozitivna stvar je što vam je smještaj osiguran, kao i dva obroka u danu. U pitanju je stalni radni odnos, pa ukoliko ste zainteresirani aplicirajtedo 05.04.

Imperium Immobiliare d.o.o. zapošljava više osoba na području grada Zagreba za dijeljenje letaka (m/ž). Radno vrijeme je fleksibilno, a satnica iznosi 18-25 kn. Oglas je aktivan do 21.04., pa imate dovoljno vremena za prijavu.

Hotel Europa u Zagrebu u potazi je za sobaricom (m/ž) s radnim iskustvom. Zanima vas rad u ugostiteljstvu u srcu metropole? Prijavite se do 05.04.

Sport 10 j.d.o.o zapošljava konobara (m/ž) s iskustvom, za rad u Caffe&wine baru Cosmopolitan. Riječ je o baru u Bogovićevoj ulici u samom centru Zagreba, gdje osim odličnih glazbenih večeri, možete očekivati i odlične goste. Ponuda za posao traje do 21.04., pa ne oklijevajte s prijavom.

Pizzerija „Kum“ na Sveticama zapošljava dostavljača (m/ž) s vlastitim vozilom. Natječaj traje do 08.04. - klik na oglas!

Ukoliko među ponuđenim poslovima niste pronašli onaj 'po svojoj mjeri', provjerite kompletnu poslovnu ponudu u kategoriji 'Posao i partnerstva' i pronađite posao koji tražite. Sretno u tom naumu.

Oglasnik.hr


Petak, 29.03.2019.