Zanima vas rad u ugostiteljstvu za 8000 kn? Provjerite brojne prilike s Oglasnika

Zanima vas rad u ugostiteljstvu za 8000 kn? Provjerite brojne prilike s Oglasnika

Donosimo Oglasnikov tjedni pregled poslova, za prijavu u kratkom vremenskom roku. Sretno svima!

Nevidljivom povezanošću, restoran Mano i Gliptoteka prerasli su u sjajan umjetnički tandem. Stvarajući viziju, Mano je ostao vjeran početnoj, vrlo jasnoj ideji restorana koji kroz svoj intimni svijet neprestano prezentira svekolike mogućnosti gastronomije. Trenutno zapošljava konobara (m/ž) i pomoćnog radnika u kuhinji (m/ž) u Zagrebu. Ako ste osoba koja sa zadovoljstvom prati svaki detalj oko gosta, počevši od pripreme, dolaska, kuhanja, serviranja hrane te odlaska gosta, onda ste na pravom tragu da radite ono što volite na odličnom mjestu... Provjerite oba oglasa na linku i prijavite se do 17.04.

Novootvoreni konjički klub u Čehima, u Novom Zagrebu, traži osobu za brigu oko konja (m/ž).  Čiščenje boksova i hranjenje konja, kao i svakodnevna briga, osnovne su zadaće na ovom radnom mjestu. Ako ste zaljubljenik u konje i ovaj vam posao predstavlja zadovoljstvo, ne oklijevajte s prijavom.

Adria Restaurant Flensburg, restoran je koji već više od 20 godina,  otvara svoja vrata gurmanima u okrugu Mürwik, u Njemačkoj. Tim ovog restorana sastoji se od sedam stalnih zaposlenika, koji prijateljskom i brzom uslugom osiguravaju da se gosti osjećaju ugodno. Trenutno za svoj tim traže kuhara/kuharicu s iskustvom. Očekuje vas rad na grillu, tavama, pripremi mesa i prilozima, a poslodavac vam osigurava stan i smještaj. Ukoliko smo vas dovoljno motivirali za prijavu, provjerite detalje na linku.

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji traži se samostalni kuhar (m/ž) za ozbiljan sezonski posao. Hrana i smještaj su osigurani, a ukoliko vas zanima kako možete predati svoj CV i odlično zaraditi u sezoni, provjerite detalje na linku.

Pizzeria u Ilici traži dostavljača (m/ž), za stalni radni odnos. Prijava, gablec, plaća od 4.000 kn, vožnja skuterom – automobilom, navedeni su uvjeti ovog poslodavca u kratkim crtama. Prijaviti se možete osobno i telefonom, a  nešto više detalja možete doznati klikom na  link.

Caffe bar Blue Line na Jarunu traži konobara (m/ž) za stalni radni odnos. Plaća iznosi 5.000 kn, a odabrane kandidate očekuje i jedan slobodan dan u tjednu te uredna prijava. Prijave se zaprimaju osobno ili telefonom, pa nemojte propustiti klik na link kako biste doznali potrebne detalje.

Tempera Bar Makarska traži pomoćnog kuhara/kuharicu s iskustvom. Plaća na ovom radnom mjestu iznosi impresivnih 8000 kn, a odabranog kandidata očekuje rad u smjenama, uz slobodan dan tjedno. U špici sezone poslodavac umjesto slobodnog dana diže plaće svim djelatnicima, a ako želite postati dio ovog uspješnog i dinamičnog tima, prijavite se putem maila. Detalji su u oglasu.

Bistro Šalša na Trešnjevci zapošljava pomoćne djelatnike u kuhinji (m/ž) i konobare (m/ž). Ako vas zanima rad u ugostiteljstvu u potpuno mirnom dijelu Zagreba, na svega nekoliko minuta od Trešnjevačkog placa, onda ne propustite ove poslovne prilike. Riječ je o restoranu koji se može podijeliti na dva dijela - na dio koji radi do 15 sati i predstavlja mjesto za brz, ali zasitan gablec do 40 kuna, te na dio koji dolazi na red iza 16 sati i predstavlja večernji dio posvećen mesnim delicijama te različitim vrstama burgera, po kojima je ovaj restoran izrazito prepoznatljiv. Pridružite se ovom timu - aplicirajte do 22.04.

U Zagrebu se traže soboslikari/knauferi (m/ž) za stalni radni odnos. Glavne dnevne zadaće na ovom poslu obuhvaćaju adaptacije po gradu Zagrebu, a očekuje vas satnica od 40 kn. Prijavite se osobno ili telefonom.

Mediaprint-Tiskara Hrastić d.o.o. zapošljava kvalificiranog radnika/cu u grafičkoj doradi, na stroju za savijanje, te na binderu i trorezaču. Potrebno je prijašnje radno iskustvo, a riječ je poslu na neodređeno vrijeme s plaćom od 5800 kn, pa naviše. Ukoliko smo vas zainteresirali, prijaviti se možete klikom na oglas.

Ukoliko među ponuđenim poslovima niste pronašli onaj 'po svojoj mjeri', provjerite kompletnu poslovnu ponudu u kategoriji 'Posao i partnerstva' i pronađite posao koji tražite. Sretno u tom naumu.

Oglasnik.hr

Ponedjeljak, 08.04.2019.