Zanima vas rad u turizmu i ugostiteljstvu? Na Hvaru plaća oko 17.000 kuna

Zanima vas rad u turizmu i ugostiteljstvu? Na Hvaru plaća oko 17.000 kuna

Aplicirajte još danas na neki od TOP poslova u turizmu i ugostiteljstvu koje vam donosi posao.hr. Za poslove slastičara (m/ž) i kuhara (m/ž) nude se primanja 17.000 kuna

My Fides j.d.o.o. za klijentazapošljava na pozicijama slastičar (m/ž) i kuhar (m/ž). Rok prijave je 31.1. Mjesto rada je Hvar. Nudi se plaća do 17.000 kuna. Poslodavac osigurava smještaj i dva obroka dnevno. Prijavite se.

Apetit City Restaurant & Bar u potrazi je za novim radnim snagama: kuhar (m/ž) i konobar (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Prijave su otvorene do 31.1. Za poslove je potrebno dvogodišnje do petogodišnje iskustvo, komunikativnost, ljubaznost, usmjerenost na gosta te je poželjno znanje engleskog jezika. Nude se topli obroci, rad u dinamičnom i poticajnom okruženju, edukacije i obuka te kolektivni ljetni godišnji odmor od tri tjedna u kolovozu. Aplicirajte.

Boutique Hotel Marco Polo zapošljava na pozicijama Head of Recepcion – Sercise and Concierge (m/ž) i Šef recepcije, sercisa i Concierge (m/ž) u Dubrovniku. Rok prijave je 25.2. Nudi se iznadprosječna plaća, rad u vrlo atraktivnom i novom objektu te mladom i kreativnom timu. Postoji mogućnost rada za bonus i proviziju od prodaje. Traži se tečno znanje engleskog jezika, a prednost je znanje nekog drugog stranog jezika. Dobro znanje o Hrvatskoj i dubrovačkom kraju potrebno je za informiranje gostiju o znamenitostima i ponudi same destinacije. Aplicirajte.

RIAdria Works j.d.o.o. traži nove radne snage na pozicijama: pomoćnik u kuhinji (m/ž) i pomoćnik u posluživanju (m/ž). Rok prijave je 6.2. Traži se više izvršitelja za potrebe klijenta u Njemačkoj. Poslodavac omogućuje smještaj, prijavu i dječji doplatak. EU dokumenti obavezni su. Poželjno je iskustvo na navedenim poslovima. Prijavite se.

Bluesun Hotels & Resorts zapošljava novo osoblje: recepcionar (m/ž), šef kuhinje (m/ž), voditelj restorana (m/ž), djelatnik u turističkoj agenciji (m/ž). Prijave su otvorene do 6.2. Poslodavac omogućuje smještaj po potrebi, edukaciju, mogućnost dodatnog usavršavanja, napredovanja te stabilno poslovno okruženje. Prijavite se i provjerite ostale poslove u ponudi ovog poslodavca na linku.

Wind Rose & Sailing d.o.o. zapošljava brodskog kuhara (m/ž) za područje Jadrana. Prijave su otvorene do 21.2. Potrebno je radno iskustvo. Prilikom ulaska u uži krug bit će potrebno prezentirati jedno jelo. Prijavite se ovdje.

Agencija Workforce Ljudski Potencijali za potrebe klijenta zapošljava na pozicijama samostalni kuhar (m/ž), konobar (m/ž) i pomoćni kuhar (m/ž) u Zagrebu. Rad se odvija u sklopu benzinske postaje. Potrebni su volja za radom, brzina, prilagodljivost, a nudi se mogućnost napredovanja i razvoja. Provjerite detalje i aplicirajte na željeni posao na linku.

The Old Mill Inn traži konobara (m/ž) u Pitlorchyju, Škotska. Prijave su otvorene do 5.2. Traže se osobe koje bi ostale raditi najmanje godinu dana. Od konobarskog se osoblja očekuje iskustvo u restoranskom radu i baru te znanje pravljenja koktela. Potrebno je dobro poznavanje engleskog jezika. Nude se odlična plaća i dijeljenje napojnica te smještaj. Aplicirajte.

Hotel Štacija zapošljava noćnog recepcionara (m/ž) i konobara (m/ž) u Kaštel Lukšiću. Potrebno je obavezno znanje engleskog jezika u govoru i pismu, poželjno (ne i nužno) prethodno iskustvo rada, pristojnost, komunikativnost i želja za timskim radom. Prijavite se ovdje.

Tomljenović d.o.o. traži kuhara (m/ž), pomoćnog kuhara (m/ž) i pizza majstora (m/ž). Mjesto rada je Karlobag. Nudi se plaća do 15.000 kuna. Osigurani su stan i hrana. Na natječaj se mogu prijaviti i djelatnici iz inozemstva. Natječaj je otvoren do popune, stoga aplicirajte što prije.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr. 

Petak, 24.01.2020.