Voliš elektrotehniku? Prijavi se na LUMEN Engineering!

Voliš elektrotehniku? Prijavi se na LUMEN Engineering!

Pod organizacijom studentske udruge eSTUDENT poznato natjecanje Elektroboj od ove godine dobiva novog nasljednika: LUMEN Engineering! LUMEN je edukativno natjecanje namijenjeno studentima koje sadrži četiri različita područja:Engineering, Development, Data ScienceiBusiness.

Prijave su počele na dan otvorenja LUMENa u studentskom centru u Zagrebu 15. siječnja 2020. i traju sve do 02. veljače 2020. Prijaviti se moguće u timu od 2 do 4 člana, no ako nemaš svoj tim svejedno se prijavi jer ćeš ga individualno dobiti.

Odaberi temu: retro ili low power?

Osim što su partneri natjecanja,  Rimac Automobili, Xylon, Global Logic, Byte Lab i Hstec ujedno će studentima zadati da osmisle rješenja za aktualne probleme iz prakse unutar unaprijed određenih tema: Retro Elektronika i AAA Elektronika.

Retro Elektronika je prva tema kojom će studenti moći pokazati ljubav prema retro stvarima tako što će koristeći stare uređaje stvoriti nešto novo ili će moći napraviti novi uređaj koji izgledom podsjeća na stari. Za one koji se ne pronalaze u ovoj temi, tu je i druga tema: AAA Elektronika gdje će glavni cilj biti izgraditi low power sustav koristeći napajanje male AAA baterije.

Osvoji vrijedne nagrade!

Osim što ćeš steći nezaboravno iskustvo i povezati se s renomiranim poduzećima iz područja elektrotehnike i računarstva, imaš priliku osvojiti vrijedne novčane nagrade. Tako će studenti koji osvoje prvo mjesto dobiti nagradu od 15.000,00 kuna, oni koji budu na drugom 10.000,00 kuna te oni koji budu treći 5.000,00 kuna. Osim glavnih nagrada, studenti koji održe najbolju prezentaciju će osvojiti iznos od 1.000,00 kuna.

Klikni ispod i prijavi se!

Što čekaš? Prijavi se ovdje, probudi svoju kreativnost i suoči se s novim izazovima!

Više informacija o LUMENu možeš pronaći ovdje, a ako se želiš bolje upoznati sa studentskom udrugom eSTUDENT, posjeti web ili Facebook stranicu. Prijavi se na naš newsletter kako bi bio/la u toku sa svim aktualnostima iz eSTUDENT udruge.

Srijeda, 29.01.2020.