Vlasnik kafića komentira pića za van: 'Otvorili smo, ali zaraditi – nećemo'

Vlasnik kafića komentira pića za van: 'Otvorili smo, ali zaraditi – nećemo'

Od danas su na snazi nove, blaže epidemiološke mjere te počinju raditi kafići jer mogu prodavati pića i napitke 'za van', a raditi smiju i teretane, fitnes centri te škole stranih jezika, dječje igraonice i radionice, automat klubovi, kasina i kladionice, piše portal N1.

Povodom omogućavanja kafićima da izdaju kave za van, novinari portala N1 su razgovarali s Daliborom Blagojevićem, vlasnikom jednog riječkog kafića.

'Dočekali smo nešto što nije ni trebalo biti. U gradu je tri kafića radilo koji su tako bili registrirani. Izlika za zatvaranje je bila da ne bude grupiranja, no grupiranja će biti više ako ih rade tri, a ne 20', rekao je Dalibor Blagojević.

'Ovo je super da su nam dopustili. Da ćemo zaraditi, nećemo, ali idemo dalje. Samo kavu za van, upitno je koliko će se bilo kome isplatiti, pa i nama koji smo na vrlo prohodnoj lokaciji. Otvorit će se 15-ak lokala', kazao je Blagojević.

Naglašava kako ne smiju dozvoliti grupiranje.

'Vjerojatno će se nešto i popiti vikendom, no ne smijemo dozvoliti grupiranje. Svako dodatno popuštanje će pomoći, ali dok ne krenemo normalno raditi…', kazao je on.

Rekao je kako je glupo odvajati sve djelatnosti posebno, te da bi ih se trebalo sagledavati kao skupinu u koju spadaju i turističke djelatnosti i teretane…

'Nadam se da će procjepljivanje ići dobro da bismo svi mogli raditi normalno', rekao je Blagojević.


Izvor: N1

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Ponedjeljak, 15.02.2021.