Vlasnik jednog restorana u Hrvatskoj: 'Kad sam čuo da nas zatvaraju, zaplakao sam...'

Vlasnik jednog restorana u Hrvatskoj: 'Kad sam čuo da nas zatvaraju, zaplakao sam...'

Ugostitelji diljem zemlje očekuju kakve će nove mjere Vlada donijeti protiv širenja zaraze koronavirusom. U srijedu ujutro se pojavila informacija da će se do Badnjaka zatvoriti svi ugostiteljski objekti, piše tportal.hr.

'Zaplakao sam... Nisam plakao valjda deset godina. Toliko me to pogodilo. Ne znam što dalje... Do 1. listopada došao sam na nulu. Poravnao sam gubitke iz proljeća. Ali od tad sam natukao 300 do 400 tisuća kuna minusa. U prosjeku svaki dan imam gubitke od 1000 do 2000 eura. Mjesečno imam kredit od nekoliko tisuća eura. Najradije bih sve zapalio...', rekao je za tportal zagrebački ugostitelj koji je molio za anonimnost.

Ogorčen je radom nacionalnog Stožera. Smatra kako su imali dovoljno vremena poduzeti mjere koje bi omogućile normalan rad lokala i restorana.

'Napravio sam svaku stvar koju je Stožer tražio u ovih deset mjeseci. Testirao sam sve radnike. Nitko od njih nije imao antitijela, što znači da nije bio zaražen. To sam platio 30.000 kuna. Nema što nisam napravio da zaštitim radnike, svoju obitelj i posao. I oni nas sad zatvaraju! A mi od kolovoza tražimo da one koji ne rade po zakonu kažnjavaju. Da se uvede red! Osjećam se kao idiot i debil...', ogorčen je vlasnik restorana.


Izvor: tportal.hr

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Četvrtak, 26.11.2020.