Usudite se uspjeti!

Usudite se uspjeti!

Poduzeće Deceuninck globalno je aktivno u dizajnu i razvoju profila za prozore i vrata, vanjske podove i ograde, krovne linije i obloge te interijere. Posluje u više od 90 zemalja te zapošljava više od 3.900 djelatnika. U Deceuninck grupaciji vjeruje se u preuzimanje odgovornosti - za druge ljude, za okoliš i za same djelatnike, a brojne nagrade u razvoju inovativne tehnologije i proizvoda iz najadekvatnijih materijala, potvrda su uspješnog poslovanja. 

Hrvatska podružnica

Hrvatska podružnica poduzeća Deceuninck osnovana je 2004. godine, a danas uspješno zapošljava više od 100 djelatnika, koji imaju priliku usavršiti svoje znanje u skladu s međunarodnim standardima kvalitete i poslovne izvrsnosti.

Sa svojim uspješnim i mnogobrojnim timom gradi održivi dom za klijente i djelatnike, a kako bi ubuduće još uspješnije nastavio svoje djelovanje, Deceuninck za svoju podružnicu u Hrvatskoj traži nove kolege koji će se pridružiti na pozicijama: prodajni savjetnik (m/ž), radnik u logistici (m/ž) i radnik u proizvodnji – operater stroja (m/ž). Mjesto rada su: Strmec Samoborski, Velika Gorica i Dugo Selo.

Zašto se trebate odlučiti za ovog poslodavca?

Zato jer se do titule  jednog od dva vodeća svjetska dizajnera i proizvođača PVC profila za prozore i vrata došlo uz pomoć kolega svih dobnih skupina, što se smatra iznimno važnim unutar tima. Cijene podjednako i mladost i iskustvo, a strpljivost, trud i upornost nagrađuju. Djelatnici ovog poduzeća imaju mogućnost razvoja karijere i kontinuiranog napredovanja, a zajedničkim snagama osiguravaju izvrsnost dostupnu svima, što se iznimno cijeni na tržištu na kojem djeluju.

Pridružite se ovom uspješnom timu još danas, provjerite sve raspoložive pozicije na portalu posao.hr i prijavite se putem brze prijave. Sretno!

 

Četvrtak, 13.06.2019.