UGOSTITELJSTVO: Traže koktel majstora, voditelja kampa, recepcionera i brojne druge djelatnike

UGOSTITELJSTVO: Traže koktel majstora, voditelja kampa, recepcionera i brojne druge djelatnike

Ako tražite posao u turizmu i ugostiteljstvu, evo odličnih prilika u Zagrebu i na Jadranu. 

 

Ugostiteljski obrt Tonković zapošljava na 6 pozicija u Zagrebu, u Lučkom. Traže se zaposlenici za radna mjesta sobarice (m/ž), recepcionera (m/ž), djelatnika na samoposlužnoj liniji (m/ž),... Provjerite sve pozicije na koje možete aplicirati i javite se na vrijeme.

 

My Fides j.d.o.o. ima raspisan natječaj za barmena (m/ž) u beach baru na otoku Rabu. Odabrani 'koktel majstor' imat će osiguran smještaj, neto plaću od 7.000 kn do 8.000 kn i radit će u ugodnoj radnoj atmosferi. Ako ste samostalni u svom radu, imate minimalno dvogodišnje radno iskustvo u pravljenju koktela, dobro poznajete rad na računalu i znate engleski jezik – prijavite se.

 

IceCom d.o.o., tvrtka specijalizirana za segment slastičarstva, zapošljava komunikativne i marljive prodavače sladoleda (m/ž) za rad u Soft Planet maloprodajama u Avenue Mall-u i City Centru East, u Zagrebu. Opis posla uključuje pripremu i prodaju soft sladoleda, komunikaciju s kupcima, izvještavanje o prodaji, narudžbe potrebnih sirovina te ostale poslove u trgovini prema potrebi. Provjerite u oglasu kako se možete prijaviti.

 

Falkensteiner Hotels & Residences, poznata hotelska grupacija s više od 30 hotela u Europi, zapošljava voditelja kampa (m/ž) u novootvorenom Premium kampu u Zadru. Vaše će odgovornosti uključivati planiranje, organizaciju i nadzor kampa visoke kategorije. Potrebna vam je diploma iz hotelskog menadžmenta ili iz više hotelijerske škole, kao i minimalno 3 godine iskustva u vođenju kampa ili rezidencijalnog naselja s popratnim sadržajima. Nudi vam se mogućnost profesionalnog razvoja i napredovanje u rastućoj hotelskoj grupaciji – prijavite se.  

 

Eurohoteli d.o.o., za Hotel Park s 4 zvjezdice, zapošljava na 5 pozicija u Crikvenici. Ako ste kuhar (m/ž), konobar (m/ž), recepcioner (m/ž), čistač (m/ž) ili sobarica (m/ž), uvjeti ovog poslodavca mogli bi vas zanimati. Poslodavac osigurava jedan obrok, stalni radni odnos tijekom cijele godine i plaću prema dogovoru. Provjerite detalje za natječaj koji vas najviše zanima.

 

Aquapark Adamovec zapošljava konobara (m/ž) za stalni radni odnos s iskustvom rada u ugostiteljstvu. Ako imate SSS ugostiteljskog smjera, godinu dana iskustva, komunikativni ste i ozbiljni u radu, a krasi vas i visoka razina odgovornosti i urednosti u poslu i poznajete jedan strani jezik, ovo je prilika krojena za vas. Ako ste zainteresirani, prijavite se brzom prijavom.

 

Otok Gromela Dalmacija d.o.o. zapošljava na 5 pozicija u Mirci, naselju u Supetru na otoku Braču. Potrebni su kadrovi: pomoćni kuhar (m/ž), recepcioner (m/ž), spremačica (m/ž) i brojni drugi. Iz apartmana Gromela pruža se prekrasan pogled na Brački kanal i Split u daljini, a čim otvorite vrata balkona, sobu će vam ispuniti umirujući zvuk valova i čarobni mirisi mora. Svega desetak metara od apartmana prostire se pješčana plaža skrivena u hladovini borova. Ako želite spojiti ugodno s korisnim, svakako aplicirajte na jedan od ponuđenih natječaja.

 

KADRA JOBS, sa sjedištem u Zagrebu, svojim klijentima, poslodavcima i posloprimcima pruža višedimenzionalnu uslugu posredovanja u zapošljavanju. Trenutno nudi 10 radnih mjesta u Nizozemskoj, Njemačkoj, Austriji, Zagrebu i okolici. Samostalni kuhar (m/ž), barmen (m/ž), recepcioner (m/ž) tek su mali dio poslovne ponude. Provjerite sve prilike na linku i izvršite prijavu u roku.

 

Tifon d.o.o., u Jasenicama (Obrovac) zapošljava prodavača (m/ž)  koji će se baviti prodajom naftnih derivata i ostale robe iz asortimana prodajnog mjesta. Ako imate SSS (poželjno trgovačkog ili ekonomskog smjera), krase vas komunikacijske vještine, pozivitan stav i proaktivnost i inovativnost, a poznajete MS Office alate – prijavite se.

 

Manpower za klijenta zapošljava trgovca (m/ž) u Zadru i u Biogradu (kamp Soline). Osnovna zadaća bit će vam prodaja pekarskih proizvoda u pekarnici, rad na blagajni i održavanje radnog prostora čistim i urednim. Od odabrane osobe očekuje se odgovornost u radu, ljubaznost, znanje stranih jezika (prednost), iskustvo rada na blagajni i mogućnost smjenskog rada. Ako se uklapate u natječaj, kliknite na brzu prijavu.  

 

Za dodatne poslove iz turizma i ugostiteljstva kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

 

Vaš posao.hr.

Petak, 12.07.2019.