Trogirski hotel za produljeni vikend nije imao niti jednu slobodnu sobu

Trogirski hotel za produljeni vikend nije imao niti jednu slobodnu sobu

Trogirski Brown Beach House Hotel & Spa koji je nastao rekonstrukcijom nekadašnje zgrade Duhanke, imao je za produženi vikend s Tijelovom, stopostotnu popunjenost

Prema prognozi Stanke Karažija, direktorice Brown Beach Hotela, on će biti popunjen i sljedeći produženi vikend, kad će brojni gosti spojiti vikend s Danom antifašističke borbe.

- Hotel smo ponovno otvorili 1. lipnja i otada bilježimo odličnu popunjenost s obzirom na situaciju, više od 50 posto kapaciteta bilo je popunjeno prvih dana lipnja dok u ovom trenutku, tijekom produženog vikenda, nismo imali niti jednu slobodnu sobu. Možda smo u blagoj prednosti u odnosu na konkurenciju jer je Brown Beach zbog svog jedinstvenog koncepta, odličnog dizajna i ponude vrlo popularan. U prve tri godine poslovanja bili smo domaćini korporativnih događanja najprestižnijih svjetskih brendova, među kojima su Mercedes, Porsche, Google… Stoga je i naša ponuda lipanjskih paketa po nižim cijenama od uobičajenih dočekana s velikim entuzijazmom gostiju, posebno domaćih. Najbrojniji gosti u lipnju su nam oni domaći, slijede Nijemci i Austrijanci. Gotovo svi su došli automobilom - objašnjava Stanka Karadžija.

Napominje da je hotel trenutačno dobro popunjen tako da je izgledno da će i sljedeći vikend biti na 100 posto popunjenosti s obzirom na last minut rezervacije i povećan broj walk-ina, što, kaže, prethodnih godina nije bilo uobičajeno.

Članak je u skraćenom izdanju prenesen s portala novac.hr

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Utorak, 16.06.2020. / novac.jutarnji.hr