Tražite novi izvor prihoda? Aktivno je više od 3.000 oglasa za posao

Tražite novi izvor prihoda? Aktivno je više od 3.000 oglasa za posao

Ostali ste bez posla ili tražite novi? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. Donosimo popis TOP 10 poslova koji se nude na tržištu rada.

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih - brzo i jednostavno.

Tres Commas d.o.o., konzultantska tvrtka koja posluje s klijentima diljem svijeta traži savjetnika sa znanjem češkog jezika (m/ž), savjetnika sa znanjem njemačkog jezika (m/ž), savjetnika sa znanjem talijanskog jezika (m/ž), sistemskog administratora (m/ž) te predstavnika prodaje (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Prijave su otvorene do 27.05. Očekuju se izvrsne prodajne, komunikacijske i pregovaračke vještine. Za prijavu kliknite na link.

Aluflexpack novi d.o.o. zapošljava na pozicijama: mehaničar (m/ž), referent komercijalne operative (m/ž) i komercijalist (m/ž) u Umagu. Ako tražite dugoročne izazove u brzorastućem proizvodnom okruženju, mogućnost brzog napredovanja i osobnog razvoja te stabilan posao i konkurentnu plaću ovo su prilike za vas. Za detalje natječaja kliknite ovdje.

Poduzeće Euromarkt traži samostalnog računovođu (m/ž). Nude rad na neodređeno, redovita i stimulativna primanja te ugodno radno okruženje. Traži se SSS, VŠS ili VSS ekonomskog smjera te posjedovanje radnog iskustva od minimalno 7 godina. Kandidat mora biti precizan i odgovoran te spreman na rad pod pritiskom. Natječaj je otvoren do 04.06. Za prijavu kliknite ovdje.

Workforce, regionalna HR kompanija za svojeg klijenta, Polikliniku Bagatin, traži Specijalista dermatovenerologije (m/ž) u Splitu i Zagrebu. Poslodavac je vodeća poliklinika za estetsku kirurgiju, stomatologiju i dermatologiju u Hrvatskoj. Nude se vrhunski uvjeti rada i izvrsno radno okruženje u mladom i proaktivnom timu, kontinuirana edukacija i znanstveno napredovanje te rad s najnaprednijom tehnologijom. Za prijavu na ovaj natječaj kliknite na link. Ostale oglase Workforce-a možete pronaći na sljedećoj poveznici.

Dupin d.o.o. traži asistenta voditelja maloprodaje (m/ž) za ispisivanje i zaprimanje robe, izradu kalkulacija, odrađivanje sniženja i akcija, knjiženje ulaznih računa, vođenje uredske administracije i baze podataka te obavljanje ostalih administrativnih poslova. Mjesto rada je grad Zagreb. Za prijavu kliknite na link.

Poduzeće Digitalni klik zapošljava na pozicijama: Mid/Senior .NET developer (m/ž) i Frontend Developer (m/ž) u Zagrebu. Natječaji su otvoreni do 16.06. Za više detalja kliknite ovdje.

Cuspis d.o.o., softverska tvrtka osnovana 2005. traži djelatnike za sljedeća radna mjesta: sistem administrator (m/ž), voditelj PM odjela (m/ž), djelatnik za rad u odjelu za korisnike (m/ž) i asistent u prodaji (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 04.06. Poslodavac nudi rad u stabilnoj informatičkoj tvrtki, priliku za učenje te osobni i profesionalni razvoj, mogućnost napredovanja, službeni smartphone i laptop. Za prijavu na jednu od navedenih pozicija kliknite na link. 

Ljekarne Deltis Pharm su zdravstvena ustanova čiji je osnivač BELUPO, d.d., KOPRIVNICA. Osnovni zadatak poduzeća je osiguranje opskrbe i dostupnosti lijekova krajnjim korisnicima. Nude vam priliku da postanete dio njihovog tima na sljedećim pozicijama: magistar farmacije (m/ž) u Crikvenici, farmaceutski tehničar (m/ž) u Crikvenici te magistar farmacije (m/ž) u Ogulinu. Nude stalan radni odnos, a iskustvo na sličnim poslovima je prednost. Natječaj traje do 31.05. Kako bi se prijavili kliknite na link.

Pliva traži IT menadžera za skladištenje podataka (m/ž) u Zagrebu. Traži se VŠS ili VSS tehničkog usmjerenja i napredno poznavanje SAP HANA BW sustava. Od kandidata se očekuje odlično znanje engleskog jezika u govoru i pismu. Ostale detalje ovog natječaja, otvorenog do 24.05. možete pronaći na linku.

Strabag je u potrazi za novim radnim snagama i zapošljava na sljedećim pozicijama: Senior Software Developer (m/ž), zaposlenik informatičke nabave (m/ž) i zaposlenik IT servisa (m/ž) u Zagrebu. Za detalje o načinu prijave kliknite na link.

Ostatak bogate ponude koja sadrži više od 3.000 oglasa za posao pronađite na linku. Želimo vam sreću prilikom pronalaska novog posla!

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Utorak, 19.05.2020.