Traže se odgojitelji, prodavači, inženjeri građevine,... Provjerite uvjete i javite se na vrijeme

Traže se odgojitelji, prodavači, inženjeri građevine,... Provjerite uvjete i javite se na vrijeme

Donosimo Oglasnikov tjedni pregled poslova, za prijavu u kratkom vremenskom roku. Sretno svima!

Inspiriran urbanim načinom života, AMDS JEANS hrvatski je modni brand jeans i casual odjeće. Njihova strast za modom i otkrivanjem novih stilova magnet je za sve zaljubljenike u modu. Ova grupacija ima 55 trgovina i kontinuirano se širi, te stoga zapošljava prodavače (m/ž), djelatnika u centralnom skladištu (m/ž), djelatnika u održavanju (m/ž). Provjerite kompletnu ponudu na linku i izvršite prijavu do 13.09.

Cvrčak Grupa bavi se prvenstveno obrazovanjem djece i odraslih, u skladu s ovlastima svih pravnih subjekata koji je sačinjavaju. Cvrčak Grupa počela se stvarati davno, a svoje korijene vuče još iz Škole Cvrčak. M.V.M Škola stranih jezika, ritmike, plesa i sporta započela je s radom 1993. godine, a dugogodišnjim predanim i profesionalnim radom Cvrčak je postao sinonim za školu u kojoj se obrazuju djeca predškolskog uzrasta, mladi i odrasli. Trenutno zapošljava voditeljice ritmike i plesa (m/ž), profesore, nastavnike ili studente apsolvente engleskog jezika i njemačkog jezika (m/ž), odgojitelje (m/ž), administrativne djelatnike (m/ž) i stručne suradnike Kineziološkog fakulteta (m/ž). Ako se pronalazite u nekoj od ponuđenih pozicija – aplicirajte već danas.

Interigre d.o.o. hrvatska je grupacija internacionalne kompanije za igre na sreću. U Republici Hrvatskoj posluje više od 15 godina, a trenutno ima 82 automat kluba, 90 kladionica i 3 casina, što ih čini najvećim koncesionarom za igre na sreću. Hotel & Grand Casino Admiral zapošljava sobara (m/ž) i spremača (m/ž) u Zagrebu. Plaća je u rasponu od 4.100 kn do 4.700 kn, a očekuje vas i plaćeni prijevoz u visini od 360 kn. Ako ste zainteresirani, svakako provjerite detalje na linku. Imate vremena do 13.09. No, ukoliko ste više zainteresirani za pozicije poput strojara (m/ž), vozača kamiona (m/ž), građevinskog radnika (m/ž), provjerite uvjete na linku i aplicirajte.

Za rad na kombinirki i mini bageru (m/ž) traži se strojar-bagerist (m/ž) na neodređeno vrijeme. Mjesto rada je Zagreb, a plaća se određuje u dogovoru s poslodavcem. Za ovaj posao traži se i prethodno iskustvo na istim i / ili sličnim poslovima. Prijave se zaprimaju do 13.09., pa ne oklijevajte.  

Građevinsko poduzeće traži inženjera građevine (m/ž) s iskustvom u niskogradnji i s trogodišnjim iskustvom. Odabrana će osoba voditi gradilište, pratiti dinamiku izvođenja radova, voditi građevinske dnevnike i građevinske knjige. Očekuje je i koordinacija s investitorom i eventualnim kooperantima. A ukoliko kandidat ili kandidatkinja nije iz Zagreba, poslodavac je voljan osigurati i stan. Plaća je dodatni motivator za prijavu, budući da iznosi 10.000 kn. Izvršite prijavu najkasnije do 13.09.

U Malinskoj (Primorsko-goranska ž.) je potreban konobar (m/ž) s iskustvom i s poznavanjem stranih jezika, koji će preko cijele godine raditi u konobi „Dubašnica“. Poslodavac osigurava smještaj i hranu, pa vjerujemo da imate dovoljno razloga za klik i prijavu. Rok je 11.09.

Trgovački lanac Studenac jedan je od vodećih maloprodajnih lanaca s više od 390 prodavaonica. Za svoje istarske i dalmatinske trgovine traži prodavače (m/ž) koji će izlagati robu, kontrolirati kvalitetu i rok trajanja robe te obavljati i blagajničke poslove. Od kandidata se očekuje završena srednja škola, prethodno iskustvo, komunikativnost i urednost. Nude se redovita primanja s plaćenim putnim troškovima, te po potrebi s osiguranim smještajem. Ukoliko se želite prijaviti, imate vremena do 11.09., pa provjerite kontakt e-mail u oglasu.

Express kemijska čistionica traži djelatnika (m/ž) s iskustvom, za stalni radni odnos. Ovaj zagrebački poslodavac u radni odnos prima i umirovljenike, pa ukoliko vas zanima ovaj oglas, prijavite se do 11.09.

Tvrtka ELEZ d.o.o. osnovana je 1992. godine i pod njoj posluje: Centar Elez, restoran Laguna, pizzerija Kairos i sobe*** Elez te hotel **** Marina Selce – Crikvenica. Traži 5 djelatnika za pozicije: voditelj hotela (m/ž), domar (m/ž), sobarica (m/ž), kuhar (m/ž), konobar (m/ž). Provjerite uvjete natječaja koji vas zanima i aplicirajte do 11.09.

Kronos p.p.c, njemačka je tvrtka s više od 150 zaposlenika, koja je aktivna u izgradnji cjevovoda već 10 godina. U svom dugogodišnjem radu pruža usluge u različitim djelatnostima: zavarivačkim, cjevarskim, bravarskim, postrojenjima po elektranama, rafinerijama i slično. Nudi mogućnost prijave do 11.09., na nizu zanimljivih pozicija. Neke od njih su poslovođa s iskustvom (m/ž), bravar s iskustvom (m/ž), a preostalih 5 provjerite na linku i pravovremeno se prijavite.

Ukoliko među ponuđenim poslovima niste pronašli onaj 'po svojoj mjeri', provjerite kompletnu poslovnu ponudu u kategoriji 'Posao i partnerstva' i pronađite posao koji tražite. Sretno u tom naumu.

Oglasnik.hr

Petak, 30.08.2019.