Traže kormilara, zapovjednika putničkog broda, hidroizolatera, a nude primanja i od 10.000 kn!

Traže kormilara, zapovjednika putničkog broda, hidroizolatera, a nude primanja i od 10.000 kn!

Donosimo Oglasnikov tjedni pregled poslova, za prijavu u kratkom vremenskom roku. Sretno svima!

Laura Montaža d.o.o. traži hidroizolatera (m/ž) u Zagrebu (Trnje).Odabranog kandidata očekuje izrada svih vrsta hidroizolacija: bentoniti, bitumen, TPO, PVC, polimercementni premazi. Radnicima  se osigurava smještaj, jedan topli obrok, prijevoz na posao, dnevnice za rad izvan Zagreba i mogućnost napredovanja uz stalnu edukaciju. Plaća iznosi 10.000 kn – prijavite se.

Gogatina d.o.o., dom za starije i nemoćne, zapošljava spremačice (m/ž), pomoćnog kuhara (m/ž), medicinske sestre (m/ž) i medicinske sestre/njegovatelje (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a koje uvjete trebate zadovoljiti da biste se na željeni natječaj prijavili, provjerite na linku.

Crodux derivati dva d.o.o. poduzeće je koje svojim rastom i razvojem na domaćem tržištu pokazuje stalnu potrebu za zapošljavanjem sezonskih, ali i stalnih djelatnika, predanih radu i profesionalnom usavršavanju. Trenutno proširuje svoj tim i zapošljava čistača (m/ž), kuhara (m/ž), konobara (m/ž) i prodavača (m/ž). Sve detalje oko kontakata i prijava, doznajte na linku.

FM-Installations GmbH, poduzeće je s više od 180 zaposlenih u Beču, koje zbog pojačanja svog montažnog tima, traži djelatnike sljedećih profila: zavarivača (m/ž), instalatera za plinske, vodovodne i instalacije centralnog grijanja (m/ž) te limara za ventilacije (m/ž). Provjerite više detalja u željenom oglasu za posao.

Martina tours d.o.o., od davne 1970. organizira brodske izlete te je na tržištu jedna od najstarijih privatnih tvrtki, koja se od 2008.  specijalizirala i u organizaciji brodskih party-ja. Trenutno proširuje svoj tim i zapošljava na 7 zanimljivih pozicija. Traži zapovjednika putničkog broda (m/ž), kormilara (m/ž), brodskog strojara (m/ž), bookera za prodaju jednodnevnih brodskih izleta (m/ž), te brojne druge radnike. Koje? Provjerite na linku i aplicirajte na vrijeme. Mjesto rada Zadarska je županija.

Instalim d.o.o. zapošljava više građevinskih limara (m/ž) s iskustvom ili bez njega. Rok za prijavu je do kraja mjeseca, pa požurite... Sve detalje oko uvjeta možete saznati na linku.  

U Zagrebačkoj županiji (Gornji Stupnik) potreban je skladištar-viličarist (m/ž) sa srednjom stručnom spremom, iskustvom te položenim ispitom za upravljanje viličarom (nije uvjet za prijavu). Kliknite na oglasza više informacija i prijavu.

Građevinska firma P.G.P. d.o.o. traži vozača KV (m/ž). Iskustvo je poželjno, a možete očekivati i  probni rok te mogućnost stalnog radnog odnosa. Provjerite detaljnije na linku.

U.O. Puntijarka hitno traži dvije osobe za konobarenje (m/ž) u novootvorenom gastro kutku te dvije kuharice (m/ž) za pripremanje ukusnih jela iz domaće kuhinje. Traže se komunikativne i proaktivne osobe sa željom za rad. Provjerite na linkovima natječaja što se od vas očekuje i aplicirajte u kratkom vremenskom roku.

Butik ženske odjeće traži prodavačicu (m/ž) za rad u Zagrebu. Prijave se zaprimaju putem e-maila, pa provjerite u oglasu više detalja i kontaktirajte ovog poslodavca. Možda je ovo poslovna prilika krojena za vas.

Ukoliko među ponuđenim poslovima niste pronašli onaj 'po svojoj mjeri', provjerite kompletnu poslovnu ponudu u kategoriji'Posao i partnerstva' i pronađite posao koji tražite. Sretno u tom naumu.

Oglasnik.hr

Četvrtak, 27.06.2019.