Top 10 poslovnih prilika u Zagrebu, Zagrebačkoj županiji i u inozemstvu

Top 10 poslovnih prilika u Zagrebu, Zagrebačkoj županiji i u inozemstvu

Donosimo Oglasnikov tjedni pregled poslova, za prijavu u kratkom vremenskom roku. Sretno svima!

Građevinsko poduzeće, tvrtka je koja se bavi izgradnjom kanalizacija, kolektora, vodoopskrbnih cjevovoda na području grada Zagreba i Zagrebačke županije. Trenutno proširuje svoj tim u Zagrebu i zapošljava vozača kamiona (m/ž), strojara (m/ž) i građevinskog radnika (m/ž). Provjerite sve oglase na linku i aplicirajte za ono radno mjesto za koje ste najkompetentniji.

Raimund Metzler Saniter und Heizung, renomirana njemačka firma, zapošljava montera za plin, vodu i grijanje (m/ž). Ako znate osnove njemačkog jezika, imate vozačku dozvolu B kategorije i potrebno radno iskustvo montera, javite se e-mailom ili telefonom. Poslodavac vam osigurava stan, automobil i plaću od 14 eura po satu. Sve detalje provjerite na linku.

St.Elisabeth s obzirom na povećanje obujma posla, širi svoj tim te je u potrazi za medicinskim sestrama ili njegovateljicama u Austriji. Potrebno je osnovno znanje njemačkog jezika. Pozitivne strane ovog posla su prijava i osiguranje u Austriji, osiguran prijevoz, smještaj i hrana. Mjesečno se radi dva tjedna, a preostala dva tjedna ste doma. Svi zainteresirani kandidati više detalja mogu provjeriti na linku.  

Restoran u Njemačkoj traži konobara/konobaricu. Poslodavac vam osigurava smještaj, a na ovaj natječaj možete se prijaviti telefonom, koji možete pronaći u oglasu za posao.  

Ako ste kuhar/kuharica i/ili pomoćni radnik/radnica i zanima vas posao u inozemstvu, odlično! Donosimo odličnu priliku u Njemačkoj, a kontakt podatke za prijavu pronađite u oglasu.

Potrebni su čistači (m/ž) za poslove čišćenja u caffe baru 'Gradna', u Samoboru. Sedmosatno radno vrijeme obavlja se od ponedjeljka do petka od 14 h do 21 h. Ako ste zainteresirani kontaktirajte poslodavca u terminu od 08 h do 16 h, svakim radnim danom.

Zara Nova d.o.o. traži jednog montera (m/ž) namještaja, za rad na Kukuljanovu (u Rijeci). Neto plaća iznosi 7.500 kn, a potrebno je radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Nudi vam se mogućnost sklapanja ugovora na neodređeno vrijeme, ukoliko odmah krenete s radom. Prijavite se.

Građevinska tvrtka iz Zagreba, za rad u građevini zapošljava zidare i pomoćne radnike (m/ž). Detalje o natječaju saznajte na linku i aplicirajte u što kraćem vremenskom roku.

Spektar gradnja d.o.o. traži zidare, soboslikare i pomoćne radnike (m/ž) za rad na području Zagreba. Prijave se zaprimaju telefonskim putem, svakim radnim danom od 08 h do 16 h. Kontaktirajte!

Potrebni su tesari (m/ž) i zidari (m/ž) za građevinsku firmu u Zagrebu. Poslodavac osigurava smještaj, a obvezna je i prijava. Plaća koju možete očekivati po satu varira od 35 do 50 kn. Riječ je o stalnom radnom odnosu, pa ako ste spremni na sve izazove koje nose ova radna mjesta – prijavite se.

Ukoliko među ponuđenim poslovima niste pronašli onaj 'po svojoj mjeri', provjerite kompletnu poslovnu ponudu u kategoriji'Posao i partnerstva' i pronađite posao koji tražite. Sretno u tom naumu.

Oglasnik.hr

 

Srijeda, 24.07.2019.