Tko kaže da to nije moguće? Siguran poslodavac nudi plaću do 15.000 kuna uz bonuse, vozilo, računalo i mobitel

Tko kaže da to nije moguće? Siguran poslodavac nudi plaću do 15.000 kuna uz bonuse, vozilo, računalo i mobitel

Poslodavac Lager Bašić zastupnik je najvećih svjetskih proizvođača građevinskih strojeva i opreme, kao što su Hyundai, Terex, Tesab, Dieci, Grove, potom viličara Caterpillar, Hyundai i Clark te niza drugih brendova.

Kako bi dodatno povećali svoj tržišni udio i bolje pozicionirali postojeće brendove, iz poduzeća šire svoj tim i traže voditelja prodaje građevinskih strojeva i opreme (m/ž) te voditelja prodaje / najma viličara (m/ž) u Zagrebu. 

Novozaposlene osobe bavit će se prodajom građevinskih strojeva i opreme, odnosno prodajom i najmom viličara.

Kandidat treba biti samoinicijativan, uvjerljiv u komunikaciji i usmjeren cilju. Poželjno je fakultetsko obrazovanje ekonomske ili strojarske struke. Očekuju se minimalno dvije godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. 

Osobe na ovim pozicijama trebaju raditi godišnje planove prodaje, redovito kontaktirati sa svim važnim kupcima, unapređivati suradnju s postojećim partnerima, pronalaziti nove klijente te raditi analize tržišta i pratiti tržišna kretanja. 

Za navedena radna mjesta poslodavac osigurava neto plaću u iznosu od 12.000,00 do 15.000,00 kuna te pripadajuće bonuse za ostvarene rezultate. Osim toga novozaposlene osobe dobit će i službeno vozilo, odgovarajuće računalo te mobilni telefon. 

Ovaj natječaj je otvoren 25.05. Za prijavu kliknite na link.

Tražite nešto drugo? Ostatak bogate ponude koja sadrži više od 3.000 oglasa za posao pronađite na linku.

Sretno u pronalaženju posla!

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Utorak, 19.05.2020.