Stižu prilike za odmor u Hrvatskoj po 50 posto nižim cijenama

Stižu prilike za odmor u Hrvatskoj po 50 posto nižim cijenama

Ministarstvo turizma i sporta pokreće web stranicu s akcijskom domaćom turističkom ponudom

Od 16. do 25. listopada ove godine održat će se “Tjedan odmora vrijedan”, akcija Ministarstva turizma i sporta i Hrvatske turističke zajednice (HTZ), kojoj je cilj usmjeriti interes za domaća putovanja te podići razinu turističke aktivnosti u razdoblju izvan ljetnih mjeseci, najavilo je u srijedu Ministarstvo turizma i sporta.

Kroz tu će se akciju građanima Hrvatske i svima zainteresiranima omogućiti da posjete i upoznaju različite dijelove Hrvatske po 50 posto nižim cijenama na brojne turističke usluge, od smještaja, prijevoza, znamenitosti pa sve do ugostiteljskih usluga i različitih doživljaja, navodi se u priopćenju.

Iz Ministarstva ističu da su u tijeku prijave poslovnih subjekata koji će svoje ponude nuditi na web stranici izrađenoj upravo za tu akciju – tjedanodmoravrijedan.hr, a koja će uskoro biti aktivna i za korisnike usluga.

Za sudjelovanje u akciji mogu se prijaviti svi poslovni i privatni subjekti iz turističkog sektora poput hotela, privatnih iznajmljivača, turističkih agencija, restorana, barova, nacionalnih parkova i parkova prirode, muzeja, galerija, prijevoznika, rent-a-cara, iznajmljivača plovila te subjekata zdravstvenog i liječilišnog turizma.

Ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac ističe kako taj projekt predstavlja inicijativu kojom se želi hrvatskim građanima predstaviti sve ljepote i bogatstvo ponuda koje Hrvatska ima i nudi tijekom čitave godine.

“U ovoj korona turističkoj godini veliki doprinos turističkom prometu dali su domaći turisti, a naša želja je da domaći turisti u ostatku ove godine, ali i u godinama ispred nas, čine sve značajniji dio potražnje te da istražuju brojne ponude diljem našeg kontinenta i obale. U tjednu odmora vrijednom tijekom listopada nudit će se brojne promotivne ponude koje će se objediniti na jednom mjestu, a namjera nam je ovu akciju nastaviti te održavati redovito tijekom većeg dijela godine”, naglasila je ministrica u povodu najave akcije “Tjedan odmora vrijedan”.

Članak je u skraćenom prenesen s portala poslovni.hr

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Četvrtak, 10.09.2020. / www.poslovni.hr