Saznajte kako će raditi trgovine i šoping centri na sutrašnji neradni dan

Saznajte kako će raditi trgovine i šoping centri na sutrašnji neradni dan

18. 11., Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, od ove je godine neradni dan.

U nastvku pročitajte kakvo će biti radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara.

Arena centar
Arena radi po redovnom radnom vremenu, osim poslovnica Fine, PBZ-a, javnog bilježnika i Hrvatske pošte, koje su taj dan zatvorene.

Avenue Mall

Pojedini dućani u šoping centru Avenue Mall, na Dan sjećanja neće raditi, dok će drugi raditi normalno. Radno vrijeme dućana provjerite ovdje.

City Centre One
Trgovački centar City Centre One radi po redovnom radnom vremenu.

Kaufland
18. studenog Kauflandova poslovnica u Vukovaru neće raditi, dok će ostale poslovnice raditi prema radnom vremenu za nedjelju. Radno vrijeme ostalih poslovnica Kauflanda razlikovat će se od lokacije do lokacije, i možete ga provjeriti ovdje.

Konzum
Prodavaonice Konzuma diljem zemlje radit će skraćeno. Radno vrijeme možete pronaći ovdje.

Lidl
Detaljna radna vremena po prodavaonicama pogledajte ovdje.

Pevex
Od ukupno 26 prodajnih centara diljem Hrvatske, radit će 25 centara, ali skraćeno, od 8 do 14 sati. Jedino neće raditi prodajni centar u Vukovaru.

Portanova Osijek
Portanova radi po redovnom radnom vremenu.

Supernova
Dućani u šoping centru Supernova rade od 9 do 21 sat.

Spar
Interspar hipermarketi 18.11. rade po redovnom radnom vremenu. Spar supermarketi rade normalno, osim supermarketa Spar supermarket Zadar, Ul. akcije Maslenica 1 koji je zatvoren. Detaljna radna vremena pogledajte ovdje.

Članak je prenesen s portala poslovni.hr

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Utorak, 17.11.2020. / www.poslovni.hr