RADIONICE: Kreiranje transparentnog, pravednog i konkurentnog sustava plaća i Kreiranje sustava nagrađivanja prema učinku

RADIONICE: Kreiranje transparentnog, pravednog i konkurentnog sustava plaća i Kreiranje sustava nagrađivanja prema učinku

U veljači dvije najtraženije teme!
LavitasSvi želimo sustav plaća koji će biti transparentan, pravedan i konkurentan. A bilo bi dobro da i nagrade dijelimo prema učinku, a ne na temelju subjektivne procjene. Jer dobri radnici će otići prije zbog osjećaja nepravde nego zbog samog iznosa plaće i nagrade. No, odakle početi? Možda od prijave na online radionicu na kojoj ćete dobiti vrlo konkretne odgovore, primjere i alate! Posebne pogodnosti za rane prijave do 7.2.2022. -15% popusta i 1 sat besplatnih konzultacija na temu radionice. Za prijavu na obje radionice - 20% popusta za sve prijave i 1 sat besplatnih konzultacija na bilo koju temu iz područja upravljanja ljudskim potencijalima.

Kreiranje transparentnog, pravednog i konkurentnog sustava plaća
Online radionica by Gordana Frgačić

Temelj svakog dobrog sustava motivacije i nagrađivanja je transparentan i pravedan sustav plaća.
Kako ga kreirati i koje preduvjete treba stvoriti? Od kuda uopće krenuti? Kako znati jesmo li konkurentni te odrediti pravednu plaću za određenu poziciju? Kako i gdje pronaći kvalitetne podatke o plaćama na tržištu? Na koji način pripremiti podatke za Upravu te planirati budžet i izračunati troškove? Može li sustav plaća spriječiti diskriminaciju? Na koji je sve način moguće ugovoriti plaću? A što s varijabilnim dijelom?

Imate još stotinu pitanja, ali želite konkretne alate i odgovore?
Pridružite nam se!
Kada?
Četvrtak, 17.2.2022. od 9:00 - 12:30 h - I. dio
Petak, 18.2.2022. od 9:00 - 12:30 h - II. dio
Gdje?
Zoom platforma
Cijena?
1.100,00 kn za oba dana
Za rane prijave i uplate do 7.2.2022. - 15% popusta i 1 sat besplatnih konzultacija na temu radionice.

Radi zadržavanja kvalitete radionice broj mjesta je ograničen.
Radionicu je prema potrebi moguće organizirati i kao in-house edukaciju.

Kreiranje sustava nagrađivanja prema učinku
Online radionica by Gordana Frgačić

Želite potaknuti angažman svojih zaposlenika kako bi njihov radni učinak bio iznad uobičajenog? Želite nagraditi one koji donose dodatnu vrijednost kompaniji?
Kako postaviti sustav nagrađivanja koji će biti svrsishodan i motivirajući? Od kuda uopće krenuti? Što i kako mjeriti? Kako kreirati sustav nagrađivanja za administrativne pozicije? Možemo li izbjeći subjektivne kriterije?
Na nekoliko različitih modela dodatnog nagrađivanja odgovorit ćemo na ova i sva druga pitanja koja su vam već pala ili bi vam mogla pasti na pamet.
Teoretiziramo ako baš moramo, a najviše volimo pokazati konkretan primjer i brojke koji vam mogu poslužiti kao temelj za vašu verziju sustava nagrađivanja.

Imate još stotinu pitanja, ali želite konkretne alate i odgovore?
Pridružite nam se!
Kada?
Četvrtak, 24.2.2022. od 9:00 - 12:30 h - I. dio
Petak, 25.2.2022. od 9:00 - 12:30 h - II. dio
Gdje?
Zoom platforma
Cijena?
1.100,00 kn za oba dana
Za rane prijave i uplate do 7.2. 2022. - popust od 15% i 1 sat besplatnih konzultacija na temu radionice.

Radi zadržavanja kvalitete radionice broj mjesta je ograničen.
Sve radionice i edukacije organiziramo i u in-house varijanti prilagođeno vašoj kompaniji.

Želite se prijaviti na obje radionice i ostvariti dodatne pogodnosti?
20 % popusta na sve prijave i 1 sat besplatnih konzultacija na bilo koju temu iz područja upravljanja ljudskim potencijalima.

Prijava

Gordana Frgačić ima više od 20 godina iskustva u području upravljanja ljudskim potencijalima, na rukovodećim pozicijama. Sudjelovala je u spajanjima, razdvajanjima i restrukturiranju kompanija. Stručnjakinja je za implementaciju funkcije ljudskih potencijala i pripadajućih programskih podrški, sustave plaća i nagrađivanja, radno pravo, selekciju i zapošljavanje. Posjeduje više od 17 godina iskustva u međunarodnim kompanijama i na vođenju međunarodnih projekata. Uvodila je sustave za školovanje i razvoj, upravljanje talentima te upravljanje inovacijama. Stručnjakinja je za employer branding, interne komunikacije, predavačica na raznim radionicama, konferencijama, fakultetima te čest gost na panelima. Autorica je stručnih knjiga i beletristike.

Petak, 28.01.2022.