Prilike u turizmu i ugostiteljstvu ne nedostaju! Spojite ugodno s korisnim - zaposlite se u sezoni

Prilike u turizmu i ugostiteljstvu ne nedostaju! Spojite ugodno s korisnim - zaposlite se u sezoni

Trenutno raspoloživa radna mjesta u turizmu i ugostiteljstvu, na koja se možete prijaviti putem brze prijave. Sretno!

Bluesun Hotels & Resorts, jedan od najvećih hrvatskih hotelskih lanaca, u čijem se sastavu nalazi 16 hotela smještenih u 7 prekrasnih destinacija, zapošljava na sedam pozicija u Bolu, Omišu, Starigradu Paklenici. Ako ste kuhinjski radnik (m/ž), konobar (m/ž), wellness terapeut (m/ž), svakako ne propustite prilike koje vam se nude. Opširnije saznajte na linku.  

Falkensteiner Hotels & Residences, poznata hotelska grupacija s više od 30 hotela u Europi, zapošljava voditelja tehničke službe (m/ž) u Hotelima Punat d.d. Odabrana osoba će rukovoditi i organizirati sve tehničke poslove unutar hotelskog kompleksa. Ako imate VSS tehničkog/strojarskog usmjerenja, sposobnost organizacije rada u hotelskom i camping sektoru, govorite jedan strani jezik, analitični ste i sistematični te spremni na fleksibilno radno vrijeme – prijavite se.

Jet2holidays drugi je najveći turistički operater u Velikoj Britaniji i sa svojim nagrađivanim zrakoplovom Jet2.com nudi ATOL licencirane pakete za destinacije na Mediteranu, Kanarskim otocima i u europskim gradovima. Trenutno zapošljava na poziciji: Resort Customer Helper (Rep) (m/ž) odnosno pomoćnika za kupce u odmaralištu u Dubrovniku. Odabran kandidat ili kandidatkinja pružit će klijentima izuzetno prijateljsku i pouzdanu uslugu tijekom njihovog boravka u odmaralištu. Posjećivat će klijente u njihovim hotelima i biti prisutan/a u bilo koje vrijeme tijekom njihovog boravka u odmaralištu. Traži se entuzijastična, energična i fokusirana osoba, koja će svim posjetiteljima odmarališta pružiti nezaboravno iskustvo. Ako ste motivirani za ovaj posao, prijavite se.

Otok Gromela Dalmacija d.o.o. zapošljava na pet pozicija u Mirci, naselju u Supetru na otoku Braču. Potrebni su kadrovi: pomoćni kuhar (m/ž), recepcioner (m/ž), spremačica (m/ž) i brojni drugi. Iz apartmana Gromela pruža se prekrasan pogled na Brački kanal i Split u daljini, a čim otvorite vrata balkona, sobu će vam ispuniti umirujući zvuk valova i čarobni mirisi mora. Svega desetak metara od apartmana prostire se pješčana plaža skrivena u hladovini borova. Ako želite spojiti ugodno s korisnim, svakako aplicirajtena jedan od ponuđenih natječaja.

Conclavia d.o.o. pridružuje u svoj tim konobara/icu u Stobreču. Ako imate razvijene uslužne i komunikacijske vještine, spremni ste na kontinuirano usvajanje novih znanja i vještina, osposobljeni ste za rad po HACCP sustavu i zanima vas plaća u rasponu od 6.000 kn do 8.000 kn, ne gubite vrijeme – prijavite se na ovaj natječaj.

Mamut Fortis d.o.o. zapošljava blagajnika / konobara u automat klubu (m/ž), konobara u caffe baru (m/ž) i operatera / blagajnika u automat klubu za ige na sreću (m/ž). Mjesta rada su diljem Hrvatske, pa je najbolje da provjerite na linku o kojim je gradovima riječ.   

Stefan Rex d.o.o. za sushi bar zapošljava četiri kuhara (m/ž) i četiri izvršitelja za pomoćno osoblje u kuhinji (m/ž). Plaća za kuhara iznosi 5.000 kn, a preostale informacije vezane uz navedene natječaje provjerite na linku.

Mozaik j.d.o.o. zapošljava voditelja apartmana (m/ž) u Zadru. Očekuje vas puno komunikacije s gostima tijekom radnog vremena, a poslodavac vam osigurava naknadu za prijevoz te podržava i zapošljavanje umirovljenika. Imate li SSS? Zadovoljavate baš sve uvjete za prijavu.

Aquapark Adamovec zapošljava na tri pozicije u mjestu Adamovec. Traže se: recepcionerka / recepcioner, kuhar (m/ž) i čistačica / čistač. Prijave se zaprimaju do 21.07., pa provjerite uvjete za željeni natječaj i prijavite se na vrijeme.

Ugostiteljski obrt Tonković zapošljava na šest pozicija u Zagrebu, u Lučkom. Traže se zaposlenici za radna mjesta sobarice (m/ž), recepcionera (m/ž), djelatnika na samoposlužnoj liniji (m/ž),... Provjeritesve pozicije na koje možete aplicirati i javite se na vrijeme.

Za dodatne poslove iz turizma i ugostiteljstva kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

Srijeda, 24.07.2019.