Prijavite se - Besplatni online treninzi projekta 'Go Remote': Software Tester, Digital Media Officer i Digital Marketing

Prijavite se - Besplatni online treninzi projekta 'Go Remote': Software Tester, Digital Media Officer i Digital Marketing

NAPRAVI TAJ PRVI KORAK!

DANAS JE SAVRŠEN DAN ZA POČETAK ŽIVLJENJA SVOJIH SNOVA!

Mlada si i nezaposlena osoba u dobi od 20-29 godina?

Pružamo ti priliku da radiš iz udobnosti vlastitog doma. Odvaži se, jer u životu postoje dva izbora: prihvatiti uvjete kakvi postoje ili preuzeti odgovornost za njihovu promjenu.

Promjena može započeti danas sudjelovanjem u besplatnom online treningu!

Lokalna razvojna agencija PINS d.o.o. Skrad organizira 2 lokalna online treninga u trajanju od 26.9.- 25.11 na hrvatskom jeziku za pozicije:

SOFTWARE TESTER: zanimanje koje postaje sve popularnije na tržištu rada, pruža uvid u opcije koje nudi rad na daljinu. Ovisno o tvrtki i radnom iskustvu prosjek plaće za ovo radno mjesto doseže do 1200€ mjesečno.

Potrudi se, postani najuspješniji polaznik/polaznica Software tester treninga i osigurano ti je PRIPRAVNIŠTVO.

DIGITAL MEDIA OFFICER: jedno od najtraženijih zanimanja. Steći ćeš  znanje koje možeš primijeniti u timskom radu i komunikaciji s klijentima. Ako su društvene mreže nešto u čemu se dobro snalaziš, ovo može biti tvoj posao iz snova.

Možeš sudjelovati sudjelovati i u internacionalnom online treningu na engleskom jeziku za poziciju:

DIGITAL MARKETING: Ako se odlučiš za pokretanje vlastitog posla ili za rad u tvrtki bilo koje veličine, ova specijalizacija će ti pomoći razviti karijeru na daljinu korištenjem digitalnih vještina.

Prijavu za trening možeš poslati na [email protected]

Više informacija o treninzima možeš saznati na: www.goremote.pins-skrad.hr ili na broj telefona 051/ 810-820

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Četvrtak, 15.09.2022.