Poslovne prilike u Istri: Zapošljavaju poduzeća u Poreču, Umagu, Flengima, Rovinju, Balama, Puli…

Poslovne prilike u Istri: Zapošljavaju poduzeća u Poreču, Umagu, Flengima, Rovinju, Balama, Puli…

Donosimo top 10 poslovnih prilika u Istarskoj županiji.

Speranza, obrt za ugostiteljstvo zapošljava na pozicijama: kuhar (m/ž), roštilj majstor (m/ž), konobar (m/ž), pomoćni konobar (m/ž), pomoćni radnik u kuhinji (m/ž). Mjesto rada su Flengi. Poslodavac osigurava smještaj, a naknada za prijevoz djelomično se isplaćuje. Prijaviti se možete najkasnije do 7.3. putem linka.

ANDI Europe d.o.o. zapošljava na poziciji mlađi suradnik na poslovima prodaje / Junior Sales Manager (m/ž). Mjesto rada je Rovinj, a prijave su otvorene do 8.3. Posao obuhvaća pronalaženje novih klijenata, usmenu i pismenu komunikaciju, izradu komercijalne dokumentacije i slično. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i znanje engleskog jezika. Aplicirajte.

Aluflexpack Novi d.o.o. zapošljava referenta grafičke pripreme (m/ž) u Umagu. Prijave su otvorene do 19.2. Uvjeti su srednja ili viša stručna sprema tehničkog ili grafičkog smjera, radno iskustvo najmanje godinu dana te napredno poznavanje talijanskog jezika i / ili njemačkog i engleskog jezika. Očekuje se poznavanje rada u MS Office-u i aktivno korištenje ERP sustava. Prijavite se.

Felix 2002 d.o.o. zapošljava administrativnog radnika (m/ž) u Puli. Prijave su otvorene do 8.3. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema te radno iskustvo od godinu dana. Traži se poznavanje engleskog, njemačkog i/ili talijanskog jezika. Provjerite detalje ovdje.

Mon Perin d.d. traži recepcionara (m/ž). Mjesto rada su Bale, a prijave se zaprimaju do 22.2. Potrebni su uvjeti izražene komunikacijske vještine, ljubaznost i gostoljubivost, aktivno poznavanje rada na računalu, poznavanje dva strana jezika te godina dana radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Poslodavac pruža smještaj te putni trošak. Više na linku.

Ad Grad d.o.o. zapošljava zidara – tesara (m/ž) i pomoćnog građevinskog radnika (m/ž) za rad u Puli. Potrebna je srednja stručna sprema te radno iskustvo od godine dana. Traži se više osoba za rad. Provjerite više ovdje.

Istra Auto d.d. traži vozača teškog motornog vozila (m/ž) u Umagu. Prijave su otvorene do 8.3. Uvjeti su srednja stručna sprema, godinu dana radnog iskustva i spremnost na terenski rad. Poslodavac nudi mogućnost zapošljavanja na neodređeno. Provjerite detalje ovdje.

Ljekarna Klezinger Štefanko zapošljava magistra farmacije za rad u ljekarni (m/ž). Mjesto rada je Poreč, a prijave su otvorene do 1.3. Posao obuhvaća izdavanje lijekova na recept, prodaju ostale robe i usluga te savjetovanje pacijenata. Potreban je položen stručni ispit i uvjerenje za samostalan rad. Poslodavac pruža mogućnost zaposlenja na neodređeno. Više na linku.

Exprimo d.o.o. zapošljava na poziciji projektant (m/ž) u Poreču. Prijaviti se možete najkasnije do 1.3. Posao obuhvaća projektiranje konstrukcija na nivou idejnog, glavnog i izvedbenog projekta za sve tipove konstrukcija, izradu projekata vodoopskrbe i odvodnje i slično. Očekuje se minimalno srednja stručna sprema, poznavanje engleskog jezika, MS Office-a i AutoCAD-a. Provjerite detalje na linku.

Goldfren, obrt, zapošljava pomoćnog radnika (m/ž) u Pazinu. Prijave su otvorene do 25.2. Potrebno je više osoba za rad. Traži se radno iskustvo od godine dana. Posao obuhvaća pomoćne poslove u građevini. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Provjerite detalje ovdje.

Za dodatne poslove u Istarskoj županiji kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Četvrtak, 11.02.2021.