Poslovi s Oglasnik.hr-a nude plaće i do 9 000 kn!

Poslovi s Oglasnik.hr-a nude plaće i do 9 000 kn!

Donosimo Oglasnikov tjedni pregled poslova, za prijavu u kratkom vremenskom roku. Sretno svima!

 

Volite li konje? Odlično, jer novootvoreni konjički klub u Čehima (Novi Zagreb) traži konjušara (m/ž) za čišćenje boksova i hranjenje konja te ravnanje vanjskog i unutarnjeg jahališta traktorom. Iz tog razloga potrebno je iskustvo rada s traktorom. Poslodavac vam nudi i smještaj, a kako se možete prijaviti, doznajte na linku.

 

Caffe bar u Sesvetama zapošljava konobara (m/ž) za stalni radni odnos. Ukoliko imate završenu srednju školu iz područja ugostiteljstva, znate engleski jezik, a mogli biste početi s radom već u ovom mjesecu, prijavite se klikom na oglas, gdje vas očekuje i više detalja.  

 

U Zaprešiću je potreban pomoćni radnik – pekar (m/ž) za stalni radni odnos. Poslodavac zapošljava i umirovljenike, a glavna poslovna zadaća koju možete očekivati jest slaganje kruha i peciva u kašete. Uvjeti su odlični, pa nema razloga da ovaj natječaj propustite. Kliknite na link i prijavite se.  

 

Traži se vozač (m/ž) C i E kategorije u Velikoj Gorici, koji će vršiti prijevoz po Hrvatskoj. Ukoliko vas zanima rad u transportu, a voljeli biste stalno zaposlenje te odlične uvjete rada, onda nemojte propustiti ovu priliku – prijavite se.  

 

Ako ste trgovac (m/ž) s iskustvom i lokacijski vam odgovara da svoj posao obavljate u Maksimiru, nastavite čitati jer imamo odličnu poslovnu priliku za vas. Poslodavac nudi mjesečna primanja od 4000 kn, a uz to i božićnice, uskrsnice i regres. Još jedna od pogodnosti je i slobodna nedjelja. Ukoliko ste zainteresirani, prijavite se.  

 

Restoran u Novalji traži roštilj majstora / kuhara (m/ž). Uvjeti koje poslodavac nudi odlični su, a možete biti sigurni i opušteni, budući da su vam osigurani i smještaj i hrana, a prijava je zagarantirana. Kratak životopis možete poslati putem maila iz oglasa.  

 

Lirica kamen d.o.o. u Splitsko-dalmatinskoj županiji zapošljava pomoćnog radnika u klesarskoj radioni (m/ž). Radno vrijeme na ovom radnom mjestu starta u 7 h, a traje sve do 15 h. O smještaju ne morate brinuti, jer je to briga poslodavca. Ukoliko ste zainteresirani prijave možete slati na mail iz oglasa.

 

Cateringu Rudešu (Zagreb) traži djelatnika za zaprimanje narudžbi - telefonista (m/ž). Sve narudžbe koordinirat ćete upravo vi, a riječ je o stalnom radnom odnosu. Poslodavac nudi i mogućnost zapošljavanja umirovljenika. Više detalja možete doznati na linku.   

 

Viking d.o.o.traži kandidate za radno mjesto samostalnog bravara majstora (m/ž).  Izrada i montiranje prema nacrtu / skici, montiranje dijelova metalnih konstrukcija, obrada lima, metalnih profila i cijevi, izvođenje raznih montažnih radova, glavni su zadaci koji se od vas očekuju na ovoj poziciji. Plaća koju možete očekivati u rasponu je od 6 000 kn do  9 000 kn, a nakon odrađenog probnog roka nudi vam se mogućnost stalnog zaposlenja. Sigurni smo da imate i više nego dovoljno razloga za prijavu.

 

Valamar Riviera d.d.za sezonski posao traži rukovoditelja klasičnih strojeva za pranje (m/ž), recepcionara (m/ž) te zapošljava na još 12 pozicija koje možete provjeriti na linku. Valamar Riviera nudi najbolje uvjete u Hrvatskoj za sezonski rad u turizmu te priliku za razvoj karijere u najatraktivnijem gospodarskom sektoru. Ova najveća turistička kompanija u Hrvatskoj, ove će godine zapošljavati gotovo 7 000 djelatnika u 34 hotela i u 15 kampova, smještenih od Istre i Kvarnera do Dubrovnika. Ne propustite svoju priliku.

 

Ukoliko među ponuđenim poslovima niste pronašli onaj 'po svojoj mjeri', provjerite kompletnu poslovnu ponudu u kategoriji 'Posao i partnerstva' i pronađite posao koji tražite. Sretno u tom naumu.

 

Oglasnik.hr


Srijeda, 08.05.2019.