Poslodavci osiguravaju smještaj i hranu za stalne i sezonske poslove

Poslodavci osiguravaju smještaj i hranu za stalne i sezonske poslove

Posla uvijek ima na posao.hr-u! Radne snage za stalni i sezonski rad potražuju Restoran Lido, Residence Grupa, capricorn Nuerburgring Besitzgesellschaft i drugi.

Sub Rosa d.o.o traži referenta za iznajmljivanje vozila (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 28.3. Potrebni su uvjeti poznavanje rada na računalu, posjedovanje vozačke dozvole minimalno dvije godine, izvrsno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, a  poželjno je iskustvo rada u rent a car poslovnici. Postoji mogućnost mjesečne stimulacije ovisno o prodaji. Prijavite se.

Restoran Lido potrazi je za konobarom (m/ž) i kuharom (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Rok prijave je 10.3. Poslodavac nudi stimulativne i konkurentne uvjete, rad u uspješnoj tvrtki, dinamičnu i ugodnu radnu atmosferu, izvrsne kolege i međuljudske odnose. Traži se poznavanje procesa u posluživanju hrane i pića, iskustvo rada u ugostiteljstvu godinu dana, izražena odgovornost u radu,  urednost, proaktivnost u radu. Aplicirajte.

Aria d.o.o. u potrazi je za mornarem na turističkom brodu (m/ž). Posao se odvija na sjevernom Jadranu. Rok prijave je 6.3. Potrebno je znanje engleskog jezika, a poželjno je znanje njemačkog. Početna minimalna plaća iznosi 7.600 kuna. Posao na turističkom brodu je dinamičan, fleksibilan i raznovrstan te podrazumijeva održavanje čistoće i funkcionalnosti raznih dijelova na brodu na visokom nivou, uz vještine priveza broda. Iskustvo je poželjno, ali nije nužno. Aplicirajte ovdje.

Applicon Tours d.o.o. traži dispečera vozila/ operativca (m/ž) u Solinu i Dubrovniku. Prijave su otvorene do 5.3. Potrebno je: srednja stručna sprema, vozačka dozvola B kategorije, poznavanje rada na računalu i poznavanje engleskog jezika. Prijavite se.

Istria home d.o.o. zapošljava na poziciji suradnik u rezervacijskom odjelu turističke agencije (m/ž). Mjesto rada je Labin. Prijavite se najkasnije do 21.3. Glavni zadaci su unos novih kapaciteta u bazu podataka, primanje rezervacija za smještajne kapacitete, odgovaranje na telefonske pozive i e-mailove stranim i domaćim klijentima, pomaganje contracting manageru u administrativnim poslovima i organizaciji fotografiranja objekta. Prijavite se.

Dioklecijan Hotel & Residence zapošljava recepcionara/ djelatnika u prodaji (m/ž) u Splitu. Rok prijave je 5.3. Posao sadržava rad na recepciji i u prodaji, brigu o hotelu i suradnju s ostalim sektorima u hotelu, prijave i odjave gostiju, komunikacija s gostima putem e – maila i ostalo. Potrebna je visoka ili viša stručna sprema, iskustvo rada na recepciji minimalno godinu dana, odlično poznavanje barem dva strana jezika, dobro poznavanje rada na računalu i ostalo. Prijavite se ovdje.

Residence grupa zapošljava voditelja restorana (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 15.3. Potrebno je petogodišnje radno iskustvo, trogodišnje iskustvo na poslovima voditelja restorana, poznavanje i rad u HACCP sustavu, visoka razina odgovornosti, izražene organizacijske vještine i sklonost timskom radu. Aplicirajte.

Tvrtka capricorn Nuerburgring Besitzgesellschaft zapošljava kuhara (m/ž) i konobara (m/ž) u Njemačkoj. Rok prijave je 21.3. Potrebno je znanje njemačkog jezika i radno iskustvo u struci. Prijavite se putem linka.

AGS Hrvatska u potrazi je za konobarom (m/ž), a prijave su otvorene do 3.3. Mjesto rada je Zagreb. Potrebna je srednja stručna sprema, a poželjno je poznavanje engleskog jezika, ljubaznost prema gostima, usmjerenost timskom radu, spremnost na kontinuirano usvajanje novih znanja i vještina i ostalo. Prijavite se ovdje.

Duga d.o.o. traži glavnog kuhara (m/ž), šankera (m/ž) i konobara (m/ž) u Baškoj Vodi. Rok prijave je 2.3. Osiguran je smještaj, hrana te ugodna radna atmosfera. Aplicirajte ovdje.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr. 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Petak, 28.02.2020.