Pogledajte koji poslodavci vape za radnicima...

Pogledajte koji poslodavci vape za radnicima...

Donosimo Oglasnikov tjedni pregled poslova, za prijavu u kratkom vremenskom roku. Sretno svima!

Restoran Batak grill, od svog osnutka iz 2011. godine do danas, uspješno radi na čak 10 lokacija, koje čine najveći lokalni lanac restorana fokusiran na kvalitetnu ponudu i vrhunsku uslugu. Batak grill restorani dio su Victus Groupe, domaće grupacije koja stabilno posluje više od 15 godina, zapošljava više od 1100 zaposlenika te kontinuirano raste. Kako bi nastavili u tom ritmu, u Zagrebu traže kandidate za poziciju: roštiljar - kuhar (m/ž). Nudi vam se odlična osnovna plaća, mjesečne stimulacije do 600 kn mjesečno, božićnice, godišnje nagrade za lojalnost do 5.000 kn i brojni drugi benefiti. Ukoliko smo vas dovoljno motivirali – prijavite se.

Companywall d.o.o. zapošljava agenta prodaje (m/ž) u Zagrebu. Glavne odgovornosti na ovom poslu uključuju komunikaciju s novim klijentima, suradnju s postojećim klijentima, prezentacije usluga bonitetne kuće, usvajanje novih znanja i vještina te redovite treninge i obuke za nove projekte. Nudi vam se mogućnost stalnog napredovanja, kontinuirano usavršavanje, aktivan i dinamičan posao u telemarketingu, konkurentna plaća, rad u suvremeno opremljenom uredu u samom centru grada. Ako tragate za zabavnim poslom u dinamičnom timu s dobrom zaradom – kliknite na link i aplicirajte još danas.

Za sezonski rad na Rabu traži se pomoćni pizza-majstor (m/ž). Poslodavac osigurava smještaj i hranu, pa ako ste raspoloženi za sezonski rad, a pravljenje pizze imate 'u malom prstu', ne oklijevajte s prijavom. Kontakt podaci putem kojih se možete prijaviti su u oglasu.

Za prodaju pekarskih proizvoda u popodnevnoj smjeni u Vukomercu (Zagreb) traži se djelatnica (m/ž). Odabranog kandidata ili kandidatkinju očekuje uredna prijava, stalni radni odnos i mjesečna primanja u visini od 5.000 kn. Detalje oko prijave možete potražiti u oglasu za posao.

Tvrtka Lite prom d.o.o. zapošljava nove djelatnike za obavljanje fizičkih poslova: montaže i demontaže pozornice, rasvjete i razglasa. Nude vam se radni odnos na neodređeno vrijeme i redovita plaća. Prijavu uz kratak životopis možete poslati na mail ili se javiti telefonskim putem. Svi su kontakt podaci u oglasu.

U Zagrebu su potrebni građevinski radnici – limari (m/ž) s iskustvom. Ako imate vozačku dozvolu B kategorije, a tražite posao na predloženoj lokaciji i imate tražene kompetencije za navedenu poziciju – prijavite se. Kontakt podaci nalaze se u oglasu.

Traži se čistačica (m/ž) u Zagrebu, koja će čistiti stubišta 8 sati dnevno. Osigurana je plaća od 3.500 kn, uz plaćeni prijevoz i prijavu. Ako se pronalazite u navedenom oglasu – izvršite prijavu što prije.

U zagrebačkoj poljoapoteci potreban je agronom/djelatnik (m/ž), koji je spreman raditi u smjenama – ujutro i popodne. Potrebno je iskustvo od 6 mjeseci, a očekuju vas i odlični uvjeti koji uključuju božićnicu, uskrsnicu i regres – prijavite se.

Građevinska firma iz Zagreba traži tesare (m/ž) i zidare (m/ž) - isključivo s potrebnim papirima za rad. Osiguran vam je smještaj, kao i dobra plaća, prijava. Želite li stalni radni odnos – ovo je prava prilika za vas. Kliknite na oglasza više detalja...

Hotel Calypso u Lučkom hitno traži čistačicu/sobaricu (m/ž). Uvjeti rada, plaća i svi bitni detalji da biste pristali na ovaj posao, dogovaraju se u suradnji s poslodavcem. Kako ga možete kontaktirati? Provjerite u oglasu.

Ukoliko među ponuđenim poslovima niste pronašli onaj 'po svojoj mjeri', provjerite kompletnu poslovnu ponudu u kategoriji'Posao i partnerstva' i pronađite posao koji tražite. Sretno u tom naumu.

Oglasnik.hr

Srijeda, 19.06.2019.