Podravka i Gavrilović zaposlili nove radnike, a možda će i još

Podravka i Gavrilović zaposlili nove radnike, a možda će i još

Iako nisu odgovorili koliko su dodatnih ljudi zaposlili, iz Podravke potvrđuju da im se proizvodnja povećala. 

- Grupu Podravka prepoznali su kao strateškog partnera države i jedna od ključnih kompanija zadužena za osiguravanje kontinuiteta proizvodnje i redovite opskrbe hranom i lijekovima, piše 24sata.hr. Povećana je proizvodnja većeg dijela asortimana i odvija se normalno u smjenskom režimu rada, a Podravka je zaposlila i nove radnike kako bi i dalje održali kontinuitet proizvodnje - odgovorili su.

Više se radi i u mesnoj industriji koja se ionako pripremala na veći pritisak pred Uskrs I turističku sezonu pa zasad nemaju potrebe za novim radnicima nego se raspoređuju u smjenske poslove. Mesna industrija Gavrilović, ipak je dodatno zaposlila ljude. Kažu, proizvodnja je porasla ali je još rano procijeniti koliko.

- Jasno je da ove posebne okolnosti od nas zahtijevaju cijeli niz prilagodbi i promjena, a što uključuje i povećanje u satima rada, uvođenja novih smjena, kao i zapošljavanje dodatnih zaposlenika. Zapošljavamo više od 500 radnika i prije nastanka ove situacije smo bili u tijeku s redovnim postupcima zapošljavanja koje smo planirali za ovu sezonu, a tako smo i nastavili - odgovorio je Vladimir Milinović, savjetnik uprave tvrtke Gavrilović. 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Ponedjeljak, 06.04.2020.