PRIOPĆENJE

Otvorene nominacije za nagradu NajTajnica.hr 2020.

U susret jedanaest godina dodjele godišnjih nagrada NajTajnica.hr

Otvorene nominacije za nagradu NajTajnica.hr 2020.

Zagreb, 8.1.2020. – Portal Poslovni savjetnik, u suradnji s tvrtkom za istraživanje tržišta Heraklea, jedanaestu godinu organizira izbor i dodjelu godišnjih nagrada najboljim hrvatskim tajnicama i tajnicima, NajTajnica.hr. Nagrada će se dodijeliti u tri ravnopravne kategorije: za male i srednje tvrtke, velike tvrtke, te za javne institucije u listopadu 2020. godine u Zagrebu. 

Okruženje u kojem tajnica ili tajnik djeluje uvelike utječe na način kojim se upravlja tvrtkom, u što dakako spada korporativni imidž, te “osobni imidž” srednjeg i visokog menadžmenta. Neke od organizacijskih tehnika koje preuzima “moderna” tajnica/ik 21. stoljeća spada u kategoriju visoko obrazovnog kadra kao što je poznavanje više stranih jezika, odlično znanje rada na računalu, baratanje vještinama organizacijskog djelovanja, opća kultura, poslovne komunikacije te istančan osjećaj pragmatičnog rješavanja zadaća u vremenu i situacijama.

Današnja tajnica/ik više nije „samo“ osoba koja kuha kave, kopira dokumente i javlja se na telefon, kako ju je javnost uglavnom percipirala. Ona ili on predstavlja prvi dojam tvrtke, prvi kontakt s klijentima i partnerima; mora biti upoznata sa svim područjima poslovanja te pored ostalih sposobnosti imati i istančane organizacijske i komunikacijske vještine. Upravo stoga portal Poslovni savjetnik godinu za godinom radi na afirmaciji ove struke te dodatnoj edukaciji svih administrativnih djelatnika.

O izboru-kako ćemo odabrali laureate „NajTajnica.hr” 2020.

U suradnji s tvrtkom za mystery shopping Heraklea d.o.o. provest će se mystery calling nominiranih kandidata – tajni kupci zvat će tvrtke, slati elektronske poruke tajnicama/tajnicima te im postaviti razna pitanja tražeći informacije vezane uz njihovu tvrtku i poslovanje, a sve u svrhu pronalaska najbolje tajnice/ika 2020. godine. Cilj svega bit će utvrditi koliko su tajnice/ici ljubazne/i i snalažljive/i te imaju li potencijala za unapređenje svojih sposobnosti i na kojim područjima. Detalji samog istraživanja bit će prezentirani na svečanosti dodjele nagrada.

Nominacijski listić može se preuzeti na linku.

Više informacija možete dobiti na broju telefona 01 49 21 737. Zahvaljujemo na objavi u vašem cijenjenom mediju.

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Srijeda, 08.01.2020.