Nove poslovne prilike s Oglasnika? Zašto ne!

Nove poslovne prilike s Oglasnika? Zašto ne!

Donosimo Oglasnikov tjedni pregled poslova, za prijavu u kratkom vremenskom roku. Sretno svima!

Klinimed d.o.o., glavni distributer u Srednjoj i Istočnoj Europi za najsuvremenije biomedicinske proizvode, s veseljem očekuje pojačanje u svom timu i zapošljava proaktivnog  predstavnika prodaje (m/ž). Sjedište obavljanja ovog posla je u Zagrebu, a pokriva se komercijalni teritorij Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine. Idealni kandidat ima završen sveučilišni studij prirodnih znanosti (medicinski, veterinarski, biološki ili slično), komunikativan je i timski orijentiran, te ima volju puno učiti i profesionalno se nadograđivati. Saznajte više detalja u oglasu za posao.

Tražite nesvakidašnji posao koji spaja zabavu i zaradu? Obucite reklamu na sebe i krenite u akciju! Posjetite najfrekventnija mjesta u Zagrebu i zaradite po satnici u rasponu od 25-30 kn. Imperium Immobiliare d.o.o. tvrtka je koja vam nudi mogućnost da navedeni posao radite dulje vrijeme, pa svakako provjerite o čemu se točno radi. Više informacija je na linku.

Metali i Staklo d.o.o., moderna projektna tvrtka za izvedbu aluminijskih i staklenih konstrukcija s 35 godina, iskustva traži više metalskih radnika/bravara (m/ž) za rad u proizvodnji i montaži. Iskustvo je svakako poželjno, no nije uvjet. Zainteresirane kandidate očekuje rad u dobro opremljenoj radionici u Zagrebu, te povremeno i na terenu - uglavnom na jadranskoj obali. Ukoliko ste motivirani za prijavu, provjerite detalje na linku.

Zabavna ste osoba? Vozite auto? Ako ste na postavljena pitanja odgovorili s „da“, vjerojatno ste vi idealni zaštitar (m/ž) koji se traži u Zagrebačkoj županiji. Kako do posla? Lako, klikom na oglas za posao gdje dobivate odgovore na sva pitanja.

Restoran „Maksi pub“ na Borongaju traži kuhara (m/ž) s iskustvom za timski rad. Ukoliko ste snalažljivi, brzi, marljivi i odgovorni, provjerite kontakt podatke u oglasu i započnite svoj posao na neodređeno vrijeme. Početna plaća određuje se u dogovoru s poslodavcem, a nudi vam se i niz mogućnosti za napredovanje.

Call centar iz Zagreba koji se bavi promidžbom proizvoda traži teleoperatere (m/ž). Trajanje radnog vremena je 6 sati dnevno, a radi se isključivo u jutarnjoj smjeni. Godine i stručna sprema nisu presudne za prijavu, pa ukoliko ste komunikativni, radišni i redoviti na poslu, vjerojatno zadovoljavate baš sve uvjete za ovaj posao. Prijavite se putem linka.

Za rad na području grada Zagreba potreban je strojar (m/ž), koji će posao obavljati na bageru. Poželjno je prijašnje iskustvo rada na istim ili sličnim poslovima. Ukoliko postoji interes za prijavu, kontakt telefon možete pronaći u oglasu za posao.

Za održavanje pogona u pekarni u Novom Zagrebu traži se domar (m/ž). Potrebno je osnovno znanje oko vode, struje i elektronike. Poslodavac osigurava redovita primanja. Više detalja možete potražiti na linku.

Pekarnica u Zaprešiću vapi za prodavačicom (m/ž). Iskustvo nije potrebno, a poslodavac vam osigurava plaću po dogovoru, te vam plaća i vaš prijevoz do radnog mjesta. Ukoliko ste u blizini možete se javiti i osobno u pekarnu „Dibra“, na adresi: Trg dr. Franje Tuđmana 5, Zaprešić. Za sve ostale koji nisu u mogućnosti osobno izvršiti prijavu na navedeni natječaj, kontakt telefon potražite u oglasu.

Pizzeria u Ilici traži dostavljača (m/ž), za stalni radni odnos. Primanja koja možete očekivati na ovom radnom mjestu iznose  4 000 kn, a pizze se razvoze skuterom ili automobilom. Radno vrijeme traje 6,5  sati dnevno, a poslodavac osigurava i gablec. Vjerujemo da imate dovoljno motiva za klik na link.

Ukoliko među ponuđenim poslovima niste pronašli onaj 'po svojoj mjeri', provjerite kompletnu poslovnu ponudu u kategoriji 'Posao i partnerstva' i pronađite posao koji tražite. Sretno u tom naumu.

Oglasnik.hr

Utorak, 30.04.2019.