Ne čekajte - započnite s prijavama za sezonski rad u turizmu i ugostiteljstvu

Ne čekajte - započnite s prijavama za sezonski rad u turizmu i ugostiteljstvu

Vaš posao.hr donosi novih TOP 10 poslova u turizmu i ugostiteljstvu na koje se možete prijaviti. Aplicirajte čim prije!

Boutique Hotel Marco Polo zapošljava na pozicijama Head of Recepcion – Service and Concierge (m/ž) i Šef recepcije, servisa i Concierge (m/ž) u Dubrovniku. Rok prijave je 25.2. Nudi se iznadprosječna plaća, rad u vrlo atraktivnom i novom objektu te mladom i kreativnom timu. Postoji mogućnost rada za bonus i proviziju od prodaje. Traži se tečno znanje engleskog jezika, a prednost je znanje nekog drugog stranog jezika. Dobro znanje o Hrvatskoj i dubrovačkom kraju potrebno je za informiranje gostiju o znamenitostima i ponudi same destinacije. Aplicirajte.

Adriatic Kamp d.o.o. zapošljava domaćina (m/ž) u kampu. Mjesto rada je Karigador, Tar, Poreč, Funtana, Rovinj. Rok prijave je 15.2. Posao obuhvaća čišćenje mobilnih kućica, prihvat gostiju, naplate, prijave i odjave. Potrebno je znanje rada na računalu, znanje engleskog jezika, komunikativnost i samoinicijativnost. Prednost donosi znanje njemačkog i vozačka dozvola B kategorije. Nudi se plaća od 6.280 kuna neto  topli obrok. Prijavite se.

Lošinjska Plovidba - Turizam d.o.o. zapošljava u Malome Lošinju nove radne snage: recepcionar (m/ž), kuhar (m/ž), pomoćni radnik u kuhinji (m/ž), vrtlar (m/ž), konobar (m/ž), prodavač (m/ž), radnik na održavanju (m/ž), vozač (m/ž), spremač (m/ž). Prijave su otvorene do 23.2. Mjesto rada su kampovi Rapoća i Lopari.Potrebna je srednja stručna sprema, radno iskustvo, odgovornost i organiziranost. Aplicirajte  na željeni posao.

RIAdria Works j.d.o.o. traži nove radne snage na pozicijama: pomoćnik u kuhinji (m/ž) i pomoćnik u posluživanju (m/ž). Rok prijave je 6.2. Traži se više izvršitelja za potrebe klijenta u Njemačkoj. Poslodavac omogućuje smještaj, prijavu i dječji doplatak. EU dokumenti obavezni su. Poželjno je iskustvo na navedenim poslovima. Prijavite se.

Bluesun Hotels & Resorts zapošljava novo osoblje: recepcionar (m/ž), šef kuhinje (m/ž), voditelj restorana (m/ž), djelatnik u turističkoj agenciji (m/ž). Prijave su otvorene do 6.2. Poslodavac omogućuje smještaj po potrebi, edukaciju, mogućnost dodatnog usavršavanja, napredovanja te stabilno poslovno okruženje. Prijavite se i provjerite ostale poslove u ponudi ovog poslodavca na linku.

Action Recruitment zapošljava za potrebe klijenta: voditelja poslovnice – restorana (m/ž), zamjenika voditelja poslovnice – restorana (m/ž), kuhara (m/ž), spa terapeuta/ spa therapista (m/ž), djelatnika u restoranu (m/ž). Mjesto rada je Irska. Prijave su otvorene do 26.2. Poslodavci nude posebne pogodnosti izvrsne plaće i bonusa za ostvarene ciljeve, 29 dana godišnjeg odmora, odlične mogućnosti za napredovanje, puni trening i osposobljavanje te osiguran smještaj. Kandidati imaju priliku predstaviti se poslodavcima iz Irske uživo 18.2. na sajmu poslova u Zagrebu. Aplicirajte.

The Old Mill Inn traži konobara (m/ž) u Pitlorchyju, Škotska. Prijave su otvorene do 5.2. Traže se osobe koje bi ostale raditi najmanje godinu dana. Od konobarskog se osoblja očekuje iskustvo u restoranskom radu i baru te znanje pravljenja koktela. Potrebno je dobro poznavanje engleskog jezika. Nude se odlična plaća i dijeljenje napojnica te smještaj. Aplicirajte.

Juice Box zapošljava na pozicijama: pomoćni kuhar (m/ž), slastičar (m/ž), perač posuđa (m/ž), konobar (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 13.2. Poslodavac nudi topli obrok. Poželjno je prethodno radno iskustvo, ali nije uvjet. Aplicirajte.

Hotel Štacija zapošljava konobara (m/ž) u Kaštel Lukšiću. Potrebno je obavezno znanje engleskog jezika u govoru i pismu, poželjno (ne i nužno) prethodno iskustvo rada, pristojnost, komunikativnost i želja za timskim radom. Prijavite se ovdje.

Tomljenović d.o.o. traži kuhara (m/ž), pomoćnog kuhara (m/ž) i pizza majstora (m/ž). Mjesto rada je Karlobag. Nudi se plaća do 15.000 kuna. Osigurani su stan i hrana. Na natječaj se mogu prijaviti i djelatnici iz inozemstva. Natječaj je otvoren do popune, stoga aplicirajte što prije.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr. 

Petak, 31.01.2020.