Najava svečane dodjele nagrade „Franchise Brand Leader Award 2022“

Najava svečane dodjele nagrade „Franchise Brand Leader Award 2022“

Brandovi


Hrvatska udruga za franšizno poslovanje FIP, prvi poslovni radio PoslovniFM i Brending Akademija, utemeljitelji prve, jedinstvene franšizne nagrade na hrvatskom i širem regionalnom tržištu, s posebnim Vas zadovoljstvom pozivaju na

SVEČANU DODJELU NAGRADE „FRANCHISE BRAND LEADER AWARD 2022“

koja će se održati

u utorak 9. svibnja 2023. od 11:00 do 13:00 sati
u Hotelu Academia, Zagreb, Tkalčićeva 88.

Na Dan Europe održat će se Dan franšiza, dan kad Hrvatska bira ne samo najbolje franšizne sustave, nego i nacionalnog pobjednika koji će predstavljati Hrvatsku i natjecati se za THE 2023 EUROPEAN FRANCHISE AWARD, 21. rujna 2023. u Bruxellesu. 

O nagradama u više kategorija odlučivalo je Stručno međunarodno povjerenstvo, u kojem su uz čelnike franšiznih organizacija Mađarske, Slovenije, Srbije, Rumunjske, Hrvatske i Ujedinjenih Arapskih Emirata, i hrvatski stručnjaci dr. Božo Skoko, dr. Tihomir Vranešević i dr. Saša Petar.

Uoči dodjele održat će se jedinstveni panel razgovor FRANŠIZE – POSLOVNI MODEL BUDUĆNOSTI, na kojem će sudjelovati Anita Markota Štriga, članica Uprave Erste Card Cluba/Diners, Krešimir Dobrilović, vlasnik i predsjednik Uprave Carwiz Internationala, Andrija Čolak, vlasnik Colak Franchise Consulting Group, Mladenka Tomić, vlasnica Fabule, Ivan Roje, predsjednik Uprave Aestus Group i Krunoslava Josimović, vlasnica Dječjeg Escape Rooma.

Vaš dolazak obavezno potvrdite na [email protected]

Vidimo se!

Ponedjeljak, 08.05.2023.