Na Oglasniku se traže: voditelji hotela, teleoperateri, studenti...Što čekate? Aplicirajte!

Na Oglasniku se traže: voditelji hotela, teleoperateri, studenti...Što čekate? Aplicirajte!

Donosimo Oglasnikov tjedni pregled poslova, za prijavu u kratkom vremenskom roku. Sretno svima!

Tvrtka s dugogodišnjim iskustvom u prodaji, za direktnu/telesales prodaju zapošljava djelatnike (m/ž) u Rijeci i Zagrebu. Od kandidata koji žele aplicirati na ovaj natječaj, zahtijevaju se izražene prodajne i prezentacijske vještine, otvorenost i komunikativnost te sposobnost prilagođavanja raznim situacijama. Nude se fiksna primanja, plus varijabilni dio. Također, i stalni radni odnos, službeni mobitel, službeni auto, mogućnost stalnog usavršavanja i napredovanja. Dovoljno motivatora za klik i prijavu do 13.09. Sretno!

Obrt za proizvodnju i trgovinu, s dugom tradicijom rada u Zagrebu, nudi posao za prodavače (m/ž), potrebne za prodaju kruha i ostale pekarske proizvode, koji imaju mogućnost ostvariti stalna primanja od 4.500 kn. Također, zapošljavaju i pekara (m/ž) koji poznaje rad sa zamjesima. Javite se do 16.09. i postanite dio ovog odličnog tima.

PSC Varaždin vapi za autolimarom (m/ž) sa srednjom stručnom spremom, dvogodišnjim radnim iskustvom te vozačkom dozvolom B kategorije. Svoje cijenjene prijave možete poslati putem maila iz oglasa za posao. Prijave traju do 17.09.

Slastičarna na Peščenici traži majstora (m/ž) za stalni radni odnos, koji ima mogućnost ostvariti stimulativna primanja od 6.000 kn. Imate vremena za prijavu do 16.09., pa ne gubite vrijeme i prijavite se.

Traži se više teleoperatera (m/ž) u zagrebačkom call centru za promidžbu proizvoda. Radno vrijeme je 6 sati, a rad se obavlja isključivo u jutarnjoj smjeni, dok su nedjelje i praznici slobodni. Vaše godine i stručna sprema nisu bitni faktori prilikom zapošljavanja, samo vaša komunikativnost, radišnost i redovitost na poslu. Za sve informacije i dogovor oko posla možete se javiti putem kontakt telefona iz oglasa, najkasnije do 16.09.

Elez d.o.o. za „Hotel Marinu“ s 4 zvjezdice zapošljava voditelja hotela (m/ž) u Selcu-Crikvenici. Poslodavac nudi mogućnost smještaja i odlične uvjete tijekom cijele godine, koliko radi hotel. Prijaviti se možete do 12.09. putem telefona ili slanjem maila sa životopisom.

Butik „Nit“ iz Zagreba (Maksimirska 57) traži šivačicu ženske odjeće. Poslovne ponude možete poslati mailom ili kontaktirati poslodavca putem telefona iz oglasa, najkasnije do 11.09.

Cosmopolitan caffe & vine bar zapošljava konobara (m/ž) odnosno djelatnika / djelatnicu za rad u ugostiteljstvu (m/ž). Prijave se zaprimaju do 21.09., pa provjerite kontakt podatke u oglasu i aplicirajte na vrijeme.

Porsche leasing traži studenta/icu za rad u odjelu naplate potraživanja. Opis poslova uključuje kopiranje, skeniranje, odlaganje dokumentacije te ostale pomoćne radnje. Od kandidata koji se prijavljuju očekuju se volja i želja za radom, pedantnost i urednost. Svoj životopis na hrvatskom jeziku možete dostaviti putem maila iz oglasa.

Fitness centar iz Zagreba zapošljava studenta/icu za rad na recepciji centra. Poslodavac očekuje prijavu osoba koje su ljubazne, imaju afinitet prema sportskim aktivnostima te koje poznaju rad na računalu, a upućene su i u prodajne procese te imaju komunikacijske vještine. Svoj životopis sa slikom možete poslati putem maila iz oglasa.

Ukoliko među ponuđenim poslovima niste pronašli onaj 'po svojoj mjeri', provjerite kompletnu poslovnu ponudu u kategoriji 'Posao i partnerstva' i pronađite posao koji tražite. Sretno u tom naumu.

Oglasnik.hr

Petak, 06.09.2019.