Lesnina ulaže još 20 milijuna eura, zaposlit će 90 ljudi

Lesnina ulaže još 20 milijuna eura, zaposlit će 90 ljudi

Planirani završetak projekta je prosinac 2021., a u kompaniji najavljuju kako će realizacijom biti otvoreno 90 novih radnih mjesta

Trgovački lanac specijaliziran za namještaj i opremanje doma Lesnina kreće u novu investiciju. Riječ je o 20 milijuna eura vrijednom projektu proširenja i renoviranja njihova prodajnog centra u Industrijskoj zoni Kukuljanovo te gradnji dodatnog dijela za trgovinu Moemax.

Planirani završetak projekta je prosinac 2021., a u kompaniji najavljuju kako će realizacijom biti otvoreno 90 novih radnih mjesta, kao i prilika za angažman stotinjak vanjskih djelatnika. Lesnina, inače, u Hrvatskoj zapošljava više od 900 ljudi, a na našem, tržištu ima devet prodajnih centara.

Prema nekonsolidiranim financijskim izvješćima za prošlu godinu predanim Financijskoj agenciji do 30. lipnja 2020., Lesnina je lani premašila milijardu kuna prihoda što je u odnosu na godinu prije rast od gotovo osam posto.

Članak je prenesen u skraćenom izdanju s portala poslovni.hr

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Srijeda, 07.10.2020. / www.poslovni.hr