INOZEMSTVO: Zapošljavaju u Njemačkoj, Austriji, Nizozemskoj, Velikoj Britaniji, Irskoj. Plaće i do 28.000 kn!

INOZEMSTVO: Zapošljavaju u Njemačkoj, Austriji, Nizozemskoj, Velikoj Britaniji, Irskoj. Plaće i do 28.000 kn!

Trenutno raspoloživa radna mjesta u inozemstvu, na koja se možete prijaviti putem brze prijave. Sretno!

Cpl Resources u Irskoj zapošljava na 3 zanimljive pozicije, koje vam donose zaradu i do 2.250 eura! Traže se: Grocery Sales Assistant (m/ž), Skilled Scratch Baker (m/ž) i Butcher (m/ž).  CPL Resources plc tvrtka je za ljudske resurse sa sjedištem u Dublinu, a posluje u Irskoj i Europi. Ako želite ostvariti dobru zaradu, svakako pogledajte navedene oglase.

Buzeti, ogrevalna tehnika, d.o.o. ima raspisan natječaj za montera centralnog grijanja, dizalice topline i / ili klimatizacije (m/ž) u Murskoj Soboti, u Sloveniji. Za ovaj posao trebate srednjoškolsko obrazovanje, dvogodišnje radno iskustvo na traženim poslovima (obvezno). Plaća je u rasponu od 5.000 kn do 7.000 kn, pa aplicirajte što prije.  

AA Euro Croatia d.o.o. dio je međunarodne grupacije AA Euro Group Ltd, koja je osnovana 2005. godine u Irskoj. Specijalizirana je tvrtka za zapošljavanje u području građevine, inženjeringa, proizvodnje i financija. Zapošljava, kako u Irskoj, tako i u ostalim dijelovima Europe. Trenutno ima 17 raspisanih natječaja za rad u Engleskoj i Irskoj. Traže se: Wastewater Design Engineer (m/ž), Design Engineer - Civil/Structural (m/ž), Senior Environmental Scientist (m/ž) i brojni drugi djelatnici. Provjerite sve pozicije na linku i pravovremeno se prijavite.

Adecco Norge, dio Adecco S.A. – svjetski poznate kompanije, koja se bavi ljudskim resursima, ima 14 raspisanih pozicija u Norveškoj. Traže se Cook / Chef (m/ž), Roofer (m/ž), Painter / Maler (m/ž),... Prijave se zaprimaju do 26.09., pa požurite i aplicirajte na željeni natječaj.

Tempus Octo d.o.o., za svoje klijente, u Njemačkoj i Nizozemskoj, zapošljava na 6 pozicija. Traže vozača autobusa (m/ž), građevinskog električara (m/ž), pomoćnog njegovatelja za starije i nemoćne (m/ž) te brojne druge djelatnike. Provjerite kompletnu ponudu poslova i ako ispunjavate uvjete iz odabranog natječaja, pošaljite svoj životopis na vrijeme.

My Fides j.d.o.o. trenutno zapošljava na impresivnih 75 radnih mjesta diljem Nizozemske, Irske, Njemačke, Velike Britanije, Hrvatske, Austrije! Kliknete li na link, možete pretražiti bogatu bazu i poslove poput brodomontera (m/ž), patronažne sestre (m/ž), voditelja projekata – bravara / cjevara (m/ž) i još mnogo drugih zanimanja. Sretno u pronalasku posla.

Wanted d.o.o. u Nizozemskoj i Luksemburgu zapošljava na 7 pozicija. Traži zavarivača (m/ž), montera čeličnih konstrukcija (m/ž), vozača kamiona (m/ž) i brojne druge djelatnike. Uvjete i rokove prijave možete pogledati na linku koji objedinjuje sve natječaje koju su trenutno otvoreni za vaše prijave.

Go Global Consulting s.r.o., za opću bolnicu u Saudijskoj Arabiji, traži medicinske sestre (m/ž). Nude poslovni ugovor na godinu dana ili na dvije godine, s mogućnošću produžetka. Mjesečna početna neto plaća iznosi impresivnih 3.800 eura! Uz navedeno, daju i 54 dana plaćenog godišnjeg odmora, 30 dana plaćenog bolovanja godišnje, pokrivaju zdravstveno osiguranje, osiguravaju plaćeni prijevoz od kuće do posla i obratno, avionsku kartu na početku i na kraju radnog boravka te brojne druge benefite. Ako ste dovoljno motivirani, imate završenu medicinsku školu, dvije godine radnog iskustva i poznajete engleski jezik, prijavite se još danas, jer se ovakva prilika ne propušta.   

OTTO, najveća je agencija za međunarodno zapošljavanje u Nizozemskoj i trenutno za potrebe svojih renomiranih poslodavaca (Tommy Hilfiger, UPS, W. Heemskerk, Jumbo,...) traži veliki broj kandidata za poslove u skladištu i logistici. Zapošljava radnika u preuzimanju narudžbi (m/ž) s osnovnim znanjem engleskog jezika i s visokom razinom pouzdanosti i spremnosti na rad u smjenama. Prednost imaju kandidati s vozačkom dozvolom. Prijavite se.  

König GmbH & Co KG, privatno njemačko poduzeće, koje se već od 1965. godine bavi proizvodnjom i zapošljava radnike različitih struka po cijeloj Njemačkoj, trenutno je u potrazi za 12 zaposlenika u Njemačkoj. Traže se: elektroinstalater (m/ž), monter vatrogasnih sistema (m/ž), varilac (m/ž), bravar (m/ž) i brojni drugi zaposlenici. S 18 ureda u Njemačkoj i s više od 2.000 redovito zaposlenih, König je vodeći ponuđač profila i usluga na europskom tržištu. Ako želite biti dio ovog tima – prijavite se na željeni natječaj!

Za dodatne poslove iz inozemstva kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

Četvrtak, 29.08.2019.