Hrvatska pošta donira milijun kuna za potresom pogođena područja, pomažu i Podravka, Vindija, Mlinar...

Hrvatska pošta donira milijun kuna za potresom pogođena područja, pomažu i Podravka, Vindija, Mlinar...

U petrinju, Sisak, Gliku i okolna mjesta nosi se hrana, odjeća, deke, higijenske potrepštine, a osim građana, u akcije su se nesebično uključile i neke velike hrvatske tvrtke.

Hrvatska pošta na svojim je stranicama u utorak u večernjim satima izvijestila da će donirati milijun kuna za područja koja su pretrpjela ovu strašnu nesreću te su pozvali i druge tvrtke da naprave isto. 

Hrvatska pošta donira milijun kuna za unesrećene na potresom pogođenom području te poziva i ostale tvrtke da učine isto.

Objavljuje Hrvatska poštaUtorak, 29. prosinca 2020.

“Hrvatska pošta donira milijun kuna za unesrećene na potresom pogođenom području te poziva i ostale tvrtke da učine isto”, napisali su.

U akciju doniranja uključila se i Podravka.

Uvijek sa srcem - tu smo jedni za druge. Veliko hvala svim djelatnicima Podravke koji su se hitro digli na noge i...

Objavljuje PodravkaUtorak, 29. prosinca 2020.

“Uvijek sa srcem – tu smo jedni za druge. Veliko hvala svim djelatnicima Podravke koji su se hitro digli na noge i sudjelovali u našoj današnjoj akciji. Osigurali smo donaciju 10 tona naših proizvoda te je, u dogovoru s nacionalnim i županijskim stožerom civilne zaštite, kamion već krenuo prema potresom nastradalim područjima. Naša su srca i misli uz njih”, napisali su iz Podravke.

Svoj doprinos dala je i Vindija, koja u potresom pogođena područja šalje donacije u obliku svojih proizvoda.

Ujutro u Petrinju, Glinu, Sisak i ostala okolna mjesta šaljemo donaciju naših prehrambenih proizvoda za građane pogođene...

Objavljuje VindijaUtorak, 29. prosinca 2020.

“Ujutro u Petrinju, Glinu, Sisak i ostala okolna mjesta šaljemo donaciju naših prehrambenih proizvoda za građane pogođene razornim potresima. Pružiti pomoć i biti solidaran sada je najvažnija stvar na svijetu Osjećamo duboku zahvalnost prema svim pripadnicima policije, vojske, civilne zaštite, Crvenog križa, vatrogascima i svim drugim službama kao i velikom broju volontera koji su priskočili u pomoć stanovništvu Banije u ovim teškim trenucima”, napisali su na svojim društvenim mrežama.

U akciju se uključio i Mlinar.

Kamioni za Petrinju i okolicu su na putu, a neki su već pristigli. U njima se nalaze topli bureci, peciva i kruh... Svakim proizvodom naši vam djelatnici šalju utjehu i ljubav.

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Srijeda, 30.12.2020. / dnevno.hr