Globalna tvrtka sa sjedištem u Zagrebu nastavlja se širiti na hrvatskom tržištu, zapošljavaju još 200 ljudi

Foto: screenshot / https://mpluscc.talentlyft.com/ /

Globalna tvrtka sa sjedištem u Zagrebu nastavlja se širiti na hrvatskom tržištu, zapošljavaju još 200 ljudi

Mplus, globalna kompanija sa sjedištem u Zagrebu, otvorila je novi kontaktni centar u Osijeku, svoju drugu po redu takvu lokaciju u Hrvatskoj, i 48. lokaciju u svijetu.

Mplus kao vodeći europski pružatelj BPTO usluga (Business Process and Technology Outsourcing – eksternalizacija poslovnih procesa i tehnologije) na ovaj način nastavlja s ekspanzijom svog poslovanja u Hrvatskoj, otkud pruža usluge korisničkog iskustva vodećim svjetskim kompanijama. Ovim će poslovnim iskorakom Mplus doprinijeti ekonomskom razvitku Osječko-baranjske županije i cijelog istoka Hrvatske, otvarajući 200 novih radnih mjesta.

„Odluka o otvaranju podružnice u Osijeku bila je logičan slijed koji prati strategiju razvoja Mplusa. Prepoznali smo u Osječkoj-baranjskoj županiji veliki potencijal u smislu kvalitetne i obrazovane radne snage, posebice mladih ljudi koji traže svoje mjesto na tržištu rada. Osijek je stoga odabran kao naše novo višejezično središte, gdje planiramo otvoriti 200 novih radnih mjesta. Time smo kao kompanija čija su glavna snaga ljudi, otvorili svoja vrata svima onima koji se žele razvijati, stjecati iskustvo rada u inspirativnom internacionalnom okruženju te učiti i rasti s nama. Vjerujemo da će i u ovoj regiji Mplus vrlo brzo biti prepoznat kao konkurentan i, prije svega, pouzdan poslodavac.“, ističe Irena Stankov, direktorica kontakt centra za Mplus Hrvatska.

Ostatak vijesti dostupan je na Poslovni.hr

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Ponedjeljak, 27.02.2023. / Poslovni dnevnik