Evo odlične ponude poslova u Koprivničko-križevačkoj županiji

Evo odlične ponude poslova u Koprivničko-križevačkoj županiji

Donosimo odlične poslovne prilike u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Kading d.o.o. traži konstruktora proizvoda (m/ž) u Koprivnici. Prijave su otvorene do 23.2. Poželjno je iskustvo na sličnim poslovima. Obvezno je znanje engleskog jezika, a poželjno je poznavanje njemačkog jezika. Traži se dobro znanje rada u SolidWorksu i SW PDM-u. Saznajte više ovdje.

Pekara Duga Centar d.o.o. zapošljava pekara (m/ž) za rad u Koprivnici. Prijaviti se možete do 24.2. Posao obuhvaća izradu i punjenje lisnatih tijesta te suhih kolača. Poslodavac nudi mogućnost zaposlenja na neodređeno. Provjerite više o poziciji ovdje.

Sedlić, građevinski obrt, zapošljava pomoćnog građevinskog radnika (m/ž) i zidara (m/ž) u Koprivnici. Prijave su otvorene do 28.2. Poslodavac osigurava minimalnu plaću od 5.000 kuna. Postoji mogućnost zapošljavanja na neodređeno vrijeme. Provjerite detalje ovdje.

Grafocentar d.o.o. zapošljava na poziciji prodavač (m/ž) u Križevcima. Prijaviti se možete najkasnije do 16.2. Posao obuhvaća rad u knjižari, naručivanje robe. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Više na linku.

OSiGURANJE24 d.o.o. traži distributera osiguranja (m/ž). Mjesto rada su Križevci, a prijave se zaprimaju do 1.3. Potrebno je više osoba na poziciji. Očekuje se minimalno srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Više na linku.

Planinarac j.d.o.o. traži kuhara – voditelja kuhinje (m/ž) u Kalniku. Prijaviti se možete do 28.2. Potrebno je poznavanje organizacije rada u kuhinji i radno iskustvo od najmanje četiri godine na istim ili sličnim poslovima. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Saznajte detalje ovdje.

AC Bedeković d.o.o. zapošljava automehaničara (m/ž) u Koprivnici. Prijavite se najkasnije do 28.2. Posao obuhvaća održavanje motornih vozila. Poslodavac nudi mogućnost zaposlenja na neodređeno vrijeme. Traži se radno iskustvo od minimalno tri godine. Provjerite više na linku.

Chesi d.o.o. traži djelatnika za pakiranje robe u skladištu (m/ž). Mjesto rada je Koprivnica, a prijave su otvorene do 28.2. Traži se ozbiljna, odgovorna, vedra i komunikativna osoba za rad u skladištu s rezervnim dijelovima za motorne pile, kosilice i trimere. Saznajte više ovdje.

Poliklinika Medikadent d.o.o. zapošljava korespondenta za odnose s javnošću – njemački jezik (m/ž). Mjesto rada su Križevci, a prijave su otvorene do 28.2. Posao uključuje komunikaciju s potencijalnim klijentima, organizaciju rada, komunikaciju između stomatologa i laboratorija. Saznajte više.

Ostatak bogate ponude poslova pronađite na portalu posao.hr. Možete koristiti našu naprednu tražilicu poslova kako bi pronašli baš one oglase koji odgovaraju Vašim potrebama: NAPREDNA TRAŽILICA →

Želimo Vam sreću prilikom pronalaska novog posla!

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Petak, 12.02.2021.