Cavtat je treća najbolja destinacija u Europi!

Cavtat je treća najbolja destinacija u Europi!

U izboru EBD-a (European Best Destinations) Cavtat je proglašen trećom najboljom europskom destinacijom u 2021.

Između 20 nominiranih, osim Cavtata bili su: Beč, Rim, Kefalonija, Pariz, Lofoten, Kanarski otoci, Gibraltar, Capri, Cornwall, dolina rijeke Dordogne, Tahiti, dolina rijeke Soče, Tübingen, Kapadokija, Gent, Kotor, Sibiu, Braga i Firenca.

Prvo mjesto osvojila je portugalska Braga, na drugom mjestu je Rim, a trećem Cavtat.

Cavtat je dobio i pravo korištenja loga European Safest Destinations 2021., koje se dodjeljuje destinacijama s iznimno malom incidencijom zaraze COVID-om 19.

Portal European Best Destinations europska je organizacija sa sjedištem u Bruxellesu, a glavne aktivnosti organizacije uključuju promicanje europske kulture i turizma. Njihov portal nudi turističke informacije za više od 355 europskih destinacija.

Uz to što se drugi put nalazi na listi destinacija koje svakako treba posjetiti Cavtat se i u 2020. i 2021. našao na listi najsigurnijih destinacija po izboru portala European Best Destination.

Članak je u skraćenom izdanju prenesen s Dalmatinskog portala.

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Četvrtak, 11.02.2021. / dalmatinskiportal.hr