C_Two uskoro kreće u serijsku proizvodnju. Rimac: Nakon 10 godina krvi, znoja i suza - kakav osjećaj

FOTO: Rimac Automobili

C_Two uskoro kreće u serijsku proizvodnju. Rimac: Nakon 10 godina krvi, znoja i suza - kakav osjećaj

Iz tvrtke Rimac Automobili najavljuju da uskoro počinju sa serijskom proizvodnjom njihovog modela C_Two. 

"Hodam ovdje i gledam kako se nakon 10 godina krvi, znoja i suza sve ovo slaže - kakav osjećaj. Predserijska proizvodnja raste i pripremamo se za proizvodnju automobila za kupce. Kapa dolje ljudima koji su omogućili da se ovo dogodi. Svi njihovi potpisi bit će na svakom kupčevom automobilu - i figurativno i doslovno", napisao je Rimac na Facebooku.

 

Walking arround here and finally, after 10 years of blood, sweat and tears, seeing it all come together - what a...

Objavljuje Mate RimacČetvrtak, 14. siječnja 2021.


Proizvodnja četiri vozila mjesečno

"Gledamo prema budućnosti. U prosincu smo počeli s proizvodnjom predserijskih vozila, a sada napredujemo prema serijskoj proizvodnji C_Two-a. Predserijski automobili koristit će se za daljnja manja podešavanja, testove homologacije i trajnosti, eksperimentiranje s trimom, podešavanje NVH-a i globalnu ocjenu proizvoda. Pred nama je važna godina. Cijenimo vašu podršku na svakom koraku", objavili su iz Rimac Automobila početkom godine.

Sam Mate Rimac je na Facebooku napisao da će, ako sve bude po planu, u ovoj liniji proizvesti brojne automobile u 2021. godini, navodi index.hr.

Sastavljanje svakog C_Two automobila trajat će otprilike pet tjedana, skraćujući vrijeme proizvodnje na pola u usporedbi s principom statične proizvodnje izvan proizvodne linije, koju koriste pojedini drugi proizvođači supersportskih automobila. Novi proces u punom će kapacitetu omogućavati izgradnju četiri finalna proizvodna vozila mjesečno. 

Rimac Automobili prve će automobile kupcima isporučiti 2021., za razliku od originalnog plana prije covid-19 krize koji je predviđao isporuke 2020. Finalni dizajn i ime automobila bit će otkriveni ove godine.


Izvor: index.hr

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Ponedjeljak, 18.01.2021.